Yandex Metrica

21 Ağustos Erzurum Ebru Yaşar konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede başlayacak?

21 Ağustos Erzurum Ebru Yaşar konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede başlayacak?

Erzurum Kültüryolu Festivali 19 Ağsutos'ta başladı. Festival 25 Ağustos'ta sona erecek. Festival kapsamında sevilen şarkıcılar da konserler vererek hayranları ile bululacak. Erzurum Kültüryolu Festivali kapsamında 21 Ağustos'ta sevilen şarkıcı Ebur Yaşar konser verecek. Peki 21 Ağustos Erzurum Ebru Yaşar konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede başlayacak?

Gündem

20.08.2024, 18:09

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kültür Yolu Festivallerinin sırdaki ayağı Erzurum'da 19 Ağustos'ta başladı. 25 Ağustos'a kadar devam edecek olan festivalde 7'den 70'e herkes için etkinlikler düzenlenecek.  Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında sevilen şarkıcılar da konserler verecek ve hayranları ile buluşacak. 21 Ağustos'ta Ebru Yaşar unutulmaz bir konser verecek. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler ise 21 Ağustos Erzurum Ebru Yaşar konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede başlayacak? sorularına yanıt arıyor.

Ahu Tuğba neden öldü, hastalığı neydi? Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Ahu Tuğba neden öldü, hastalığı neydi? Ahu Tuğba cenaze töreni... Haberi Görüntüle

21 AĞUSTOS ERZURUM EBRU YAŞAR KONSERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere yapılan Kültür Yolu Festivallerinin sıradaki durağı Erzurum oldu. Erzurum'da 21 Ağustos'ta Ebru Yaşar unutulmaz bir konser verecek. Ebru Yaşar konseri saati 21.00'de başlayacak.

Ebru Yaşar Erzurum Konser.JPG

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

EBRU YAŞAR KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

Konserin Erzurum Etkinlik ve Mitig Alanından yapılacağı belirtiliyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading