Yandex Metrica

21 yıl sonra bir ilk! Kabine ilk kez Ankara dışında toplanacak!

21 yıl sonra bir ilk! Kabine ilk kez Ankara dışında toplanacak!

Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Bitlis Ahlat'ta bir araya gelecek. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 21 yıl sonra, Ankara dışında başka bir ilde toplanacak. Kabine'de dış politika, iç ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak. Gazze'deki son durum masaya yatırılacak.  

Gündem

25.08.2024, 12:57

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhur İttifakı ve bakanlar, Ahlat’a çıkarma yapacak. Kabine Toplantısı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 25 Ağustos'ta Ahlat'ta yapılacak. Ahlat'ta yapılacak törenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir gün önceden giderek Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde kaldı. İki liderin Bahçeli’nin kendi imkânlarıyla yaptırdığı evi de ziyaret etmesi bekleniyor.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bu yıl 953. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazırlıklar sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir karar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı, tarihinde ilk kez Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde Cumhurbaşkanlığı Ahlat Külliyesi’nde yapılacak.

Narin cinayetinde yeni gelişme! Baba Arif Güran hakkında karar verildi: Cenazeye katılmasına izin verilmemişti Narin cinayetinde yeni gelişme! Baba Arif Güran hakkında karar verildi:... Haberi Görüntüle

DEVLETİN ZİRVESİ BİR ARAYA GELECEK

Devletin zirvesi 25 Ağustos'ta Bitlis Ahlat'ta ve 26 Ağustos'ta ise Muş, Malazgirt'te bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, milletvekilleri ve kuvvet komutanlarının da Ahlat ve Malazgirt kutlamalara katılacak.

Türkiye'nin aradığı Narin Güran'dan bir iz var mı? Amcasıyla ilgili flaş gelişme Türkiye'nin aradığı Narin Güran'dan bir iz var mı? Amcasıyla ilgili... Haberi Görüntüle

KABİNE AHLAT'DA TOPLANACAK

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi de Erdoğan başkanlığında Ahlat'ta toplanacak.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:

"Başkanmız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25-26 Ağustos'ta Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat ve Malazgirt'i ziyaret edecek, bu vesileyle 25 Ağustos Pazar günü Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan Kabine Toplantısı'na başkanlık edecektir."

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Haberi Görüntüle

21 YIL SONRA BİR İLK 

Kabine de 21 yıl sonra, Ankara dışında başka bir ilde toplanacak.

Okullar açıldı trafik çilesi geri döndü! Trafik yoğunluğu yüzde 67'ye yükseldi Okullar açıldı trafik çilesi geri döndü! Trafik yoğunluğu yüzde 67'ye... Haberi Görüntüle

2003 YILINDA SİVAS'TA TOPLANILMIŞTI

AK Parti hükümetleri döneminde Bakanlar Kurulu, Sivas Kongresi'nin 84'üncü yıldönümü nedeniyle 2003 yılında Sivas'ta toplanmış ve özel gündem olarak da Sivas'ın sorunları ve ihtiyaçları ele alınmıştı.

Japonya'nın en yaşlı insanıydı! 110 yaşında hayatını kaybetti Japonya'nın en yaşlı insanıydı! 110 yaşında hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

KABİNEDE ELE ALINACAK KONULAR 

Ahlat'ta toplanacak Kabine'de dış politika, iç ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.Toplantının ana gündem maddesi ise orman yangınları olacak.Kabine'de, Gazze'de ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum da ele alınacak.Bu konuda ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Kabine üyelerine sunum yapması bekleniyor.Toplantıda ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele operasyonları da masaya

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading