23 Ekim okullar tatil mi? Yarın 23 Ekim'de hangi illerde okullara tatil var?

23 Ekim okullar tatil mi? Yarın 23 Ekim'de hangi illerde okullara tatil var?

Meteoroloji’den bazı iller için sağanak yağış ve kar yağışı uyarısı geldi. Sağanak yağışların Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Niğde, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Van, Siirt’de; kar yağışlarının ise Erzurum ve Kars civarlarında etkili olacağı söylendi. Bu uyarılar sonrasında 23 Ekim 2024 Çarşamba okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, yarın 23 Ekim’de hangi illerde okullara tatil olacak?

Gündem

22.10.2024, 12:26

Meteoroloji’den bazı iller için sağanak yağış ile kar yağışı uyarısı yapıldı. Beklenen sağanak yağışların Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Niğde, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Van, Siirt’de; kar yağışlarının ise Erzurum ve Kars civarlarında etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz (Çorum dışında), Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Niğde, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

23 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılarda birlikte öğrencilerde 23 Ekim Çarşamba gününde okulların tatil olup olmayacağını sorgular oldu.

Aşkın ateşi yakarmış ateşi! Kadınları kullanan çete, erkekleri müzik dinleme bahanesiyle kandırarak dolandırdı Aşkın ateşi yakarmış ateşi! Kadınları kullanan çete, erkekleri müzik dinleme... Haberi Görüntüle

YARIN 23 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Niğde, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Van, Siirt için sağanak yağış; Erzurum ve Kars için de kar yağışı uyarısı gelmesi sonrasında yarın 23 Ekim 2024 tarihinde okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler tarafından merak edildi. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir son dakika haberi olmadığından 23 Ekim Salı günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading