Yandex Metrica

24-28 Haziran'da ek ders ücreti ne kadar? Yaz seminerde kaç ek ders yatacak?

24-28 Haziran'da ek ders ücreti ne kadar? Yaz seminerde kaç ek ders yatacak?

24 Haziran-28 Haziran tarihleri arasında öğretmenlerin yaz seminerleri yapılacak. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla bilrikte seminer çalışmaları da 5 güne indi. Milyonlarca öğretmen okullarında mesleki çalışmalara katılırken bu dönemde ödenecek ek ders ücretini de merak ediyor. Peki 24-28 Haziran'da ek ders ücreti ne kadar? Yaz seminerde kaç ek ders yatacak?

Gündem

25.06.2024, 09:04

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla seminerlerin başlama tarihi de ertelendi. Normal şartlarda 20 Haziran'da başlaması beklenen seminerler tatilin uzamasıyla 24 Haziran Pazartesi günü başladı. MEB bünyesinde 1 milyondan fazla öğretmen okullarında mesleki çalışmalara katılmaya başlandı. Öğretmenler mesleki çalışmalara katılırken aynı zamanda ek ders ücreti de alacak. 

Dolandırıcılara 'SİBERGÖZ' darbesi! Paranın hacmi 11 milyar TL Dolandırıcılara 'SİBERGÖZ' darbesi! Paranın hacmi 11 milyar TL Haberi Görüntüle

24-28 HAZİRAN'DA EK DERS ÜCRETİ NE KADAR?

24-28 Haziran tarihleri arasında seminerlere katılan öğretmenlere her gün için 3 saat ek ders ücreti verilecek. Bu da 270 TL civarında bir ücrete denk geliyor. Öğretmenler  günde 270 TL'den 5 günde 1350 TL civarında bir ek ders ücreti alacak. (Öğretmen ek ders ücretleri farklılık gösterebilir)

Bakan Uraloğlu açıkladı: Hava yolu ulaşımında rekor kırıldı! Bakan Uraloğlu açıkladı: Hava yolu ulaşımında rekor kırıldı! Haberi Görüntüle

YAZ (HAZİRAN) SEMİNERİNDE KAÇ EK DERS YATACAK?

Haziran seminerinde öğretmenlere günde 3 saatlik ek ders ücreti yatacak. Haftada ise 15 saatlik ek ders ücreti alacaklar. 

Mahmut Arıkan kimdir? Saadet Partisi Genel Başkanı kim olacak? Mahmut Arıkan kimdir? Saadet Partisi Genel Başkanı kim olacak? Haberi Görüntüle

20-21 HAZİRAN'DA EK DERS YATACAK MI?

Kurban Bayramı tatili içinde yer alan 20-21 Haziran tarihlerinde seminerler başlamadı. Dolayısıyla bu süre için herhangi bir ek ders ücreti ödenmeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading