24 Eylül benzine zam mı geldi? İstanbul'da benzinin litresi ne kadar oldu?

24 Eylül benzine zam mı geldi? İstanbul'da benzinin litresi ne kadar oldu?

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma yurt içinde akaryakıt fiyatlarına zam yada indirim olarak yansıyor. 24 Eylül benzine zam mı geldi? 24 Eylül'de araç sahiplerini üzen gelişme duyuruldu. Buna göre benzinin litre satış fiyatına zam geldi. Peki İstanbul'da benzinin litresi ne kadar oldu?

Gündem

24.09.2024, 09:50

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 24 Eylül 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Yurt içinde döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü hareket ve uluslararası piyasada brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma araç sahiplerini endişelendirmişti. Akaryakıtta beklenen zam 24 Eylül'de uygulandı. Fiyat artışları tabelalara yansıdı. 

"Hızlı ve Öfkeli" sürücü tutuklandı! Kastamonu'da drif sonrası bir de... Haberi Görüntüle

24 EYLÜL BENZİNE ZAM MI GELDİ?

24 Eylül salı günü benzine zam geldi. Benzinin litre satış fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere ortalama 1 lira 20 kuruş zam yapıldı.

Naci Görür'den o il için korkutan uyarı: Deprem riski yüksek Naci Görür'den o il için korkutan uyarı: Deprem riski yüksek Haberi Görüntüle

MAZOTA ZAM GELDİ Mİ?

Zammın sadece benzin kategorisinde geçerli olacağı açıklandı.

Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı: 400 okula ceza verdik Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı:... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BENZİNİN LİTRESİ NE KADAR?

Gelen zammın ardından İstanbul'da benzinin litresi ortalama 42.72 liradan satılıyor. İstanbul'da motorin litre fiyatı 41.74 liradan satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading