Yandex Metrica

Sitede Ara

24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi?

24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi?

Zonguldak'ta binlerce öğrenciyi ilgilendiren haber geldi. Valilik 23 Eylül Pazartesi günü okullarda eğitim öğretime olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildiğini açıkladı. Veliler ve öğrenciler salı günü okulların durumunu araştırmaya başladı. Arama motorlarına 24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi? soruları sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

23.09.2024, 08:56

Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 23 Eylül Pazartesi günü kent genelinde eğitim öğretime ara verildiği duyuruldu. Zonguldak valiliği açıklamasında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli olduğunu duyurdu. 24 Eylül Salı günü için ise araştırmalara şimdiden başlandı. Öğrenciler ve veliler 24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Yüksel Arslan kimdir? ASKİ Spor Başkanlığı'ndan neden istifa etti? Yüksel Arslan kimdir? ASKİ Spor Başkanlığı'ndan neden istifa etti? Haberi Görüntüle

24 EYLÜL YARIN ZONGULDAK'TA OKULLAR YOK MU, VAR MI?

Zonguldak Valiliği'nden henüz 24 Eylül Salı günü için bir karar gelmedi. Yeni bir açıklama ve karar duyurulana kadar 24 Eylül salı günü Zonguldak'ta eğitim öğretimin devam etmesi bekleniyor. 

Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'deki çağrı cihazlarında risk var mı? Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'deki çağrı cihazlarında risk var mı? Haberi Görüntüle

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  kent genelinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için (23 Eylül Pazartesi) tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında(rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime ara verildiği açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading