Yandex Metrica

25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin TL mi oldu?

25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin TL mi oldu?

FED'in faiz indiriminin ardından küresel piyasalarda altına olan talep hızla arttı. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken yurt içinde de gram altın bugün 3 bin TL seviyesini aşarak kendi rekorunu kırdı. Peki 25 Eylül bugün altın ne kadar oldu? Gram altın alış-satış fiyatı ne kadar?

Gündem

25.09.2024, 08:49

Gram altındaki yükseliş devam ediyor. ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirimine gitmesi ve ardından ons altın fiyatı hızla yükselişe geçti. Yurt içinde de yükselen dolar kurundan destek alan gram altın kendi rekorunu tazeledi. Yatırımcısının yüzünü güldüren altının önümüzdeki dönemdeki yönü merakla bneklenirken uzmanlardan da flaş uyarı geldi. 

1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

25 EYLÜL GRAM ALTIN NE KADAR?

25 Eylül'e gram altın güne yükselişle başladı. Gram altın  2915 liradan işleme başladı. 25 Eylül günü gram altın gün içinde en düşük 2904 TL seviyesini gördü. En yüksek ise 2931 lira seviyesinden işlem gördü. Gram altın şu sıralar 2920 TL'den işlem görüyor. Gram altın 2931 lira küresel piyasalardaki rekor olarak öne çıktı.

Gram altın 25 Eylül.JPG

Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu Narin'in ölümü sonrası itirafçıdan yasak aşk iddiası: Tüm köy biliyordu Haberi Görüntüle

25 EYLÜL KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLAR

Kapalıçarşı'da altın fiyatları ilk defa 3 bin TL sınırını aşarak işlem gördü. 25 Eylül'de Kapalıçarşı'da gram altın alış 2985 TL, satış 3028 TL'den işlem gördü.

Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Haberi Görüntüle

25 EYLÜL ONS ALTIN NE KADAR?

Ons altın 25 Eylül'de güne yükselişle başladı. Gram altın şu sıralar 2660 dolardan işlem görüyor. Rekor seviyesi 2670 dolar oldu.

 

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading