28 Ekim (Bugün) bankalar yarım gün mü, çalışıyor mu? Pazetesi bankalar kaça kadar açık?

28 Ekim (Bugün) bankalar yarım gün mü, çalışıyor mu? Pazetesi bankalar kaça kadar açık?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'dan bir önceki gün olan 28 Ekim'de bankalar açık olacak mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil günlerinden biri olması sebebiyle bankalarda para yatırma, para çekme, EFT ve havale işlemleri yapacak olan müşteriler 28 Ekim Pazartesi günü bankların çalışıp çalışmadığını sorguluyor. Peki 28 Ekim Pazartesi günü bankalar kaça kadar açık olacak?

Gündem

27.10.2024, 15:55

Türkiye Cumhuriyet'in 101. yıldönümüne hazırlanırken, vatandaşlar 29 Ekim ile birlikte 28 Ekim'inde tatil olup olmadığını merak ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde kamu veya özel bankalarda işi olanlar bankaların çalışma saatlerini araştırıyor. Cumhuriyet Bayramı'nın hafta içine denk geliyor olması sebebiyle "28-29 Ekim'de bankalar açık mı, tatil mi?" sorusu merak ediliyor. 

MİT ve emniyetten ortak operasyon: PKK'nın Rusya yapılanmasındaki kilit isim yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon: PKK'nın Rusya yapılanmasındaki kilit isim... Haberi Görüntüle

28 EKİM'DE BANKALAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, 28 Ekim Pazartesi günü yarım gün tatil ilan edildi. Bu doğrultuda, bankalar 28 Ekim'de yalnızca öğlene kadar hizmet verecek ve öğleden sonra kapalı olacak.

İsrail'in İran saldırısında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? İsrail'in İran saldırısında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı... Haberi Görüntüle

29 EKİM'DE BANKALAR KAPALI MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil kapsamında olduğu için tüm kamu ve kurumları tatil edilecek. Bundan dolayı 29 Ekim Salı günü bankalar hizmet vermeyecek.

Kredi kartı 750 TL vergisi iptal mi edildi? Limit 200 bin TL olur mu? Kredi kartı 750 TL vergisi iptal mi edildi? Limit 200... Haberi Görüntüle

28 EKİM'DE YAPILAN EFT VE HAVALE NE ZAMAN HESAPLARA GEÇECEK?

Bankaların mesai düzenlemesine göre bankalar resmi tatillerde hizmet vermiyor. Buna göre bankalar bugün öğlen 12.30'a kadar kadar açık olacak ancak öğleden sonra hizmet vermeyecek. 28 Ekim'de öğleden sonra yapılacak limit üstü EFT/Havale işlemlerinin hesaba geçmesi ancak 31 Ekim Perşembe günü mümkün olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading