28 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi okullarda ders var mı, yarım gün mü?

28 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi okullarda ders var mı, yarım gün mü?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle 28 Ekim'de okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. Bununla birlikte resmi kamu kurum ve kuruluşları ile okullardaki son durum merak ediliyor. Peki, 28 Ekim Pazartesi okullar yarım gün mü, ders var mı?

Gündem

25.10.2024, 09:54

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl ülkemizde resmi tatil olarak kutlanmaktadır. Resmi tatilde kamu kurum ve kuruluşları ile okullarda kapalıdır. Çalışanlar ve öğrenciler ise 29 Ekim'den bir gün önceki 28 Ekim tarihinde okullar ile kamu kurum ve kuruluşlarının tatil olup olmadığını merak etmektedir.

Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta büyük bir coşku içerisinde kutlanmaktadır. 29 Ekim resmi tatilken 28 Ekim'de okulların yarım gün mü ve ders olup olmadığı merak edilmektedir.

28 Ekim okullar tatil mi

Son dakika... Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Anne, ağabey ve amca hakkında istenen ceza belli oldu Son dakika... Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Anne, ağabey ve... Haberi Görüntüle

28 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizde resmi tatil olarak kutlanmaktadır. Ancak ondan bir önceki gün olan 28 Ekim resmi tatil değildir. Buna istinaden okullar 28 Ekim Pazartesi günü yarım gündür yani tatil değildir. Bu nedenle okullarda ders vardır.

28 Ekim'de çalışan özel sektör çalışanları yarım gün, 29 Ekim'de çalışanlar ise tam gün ek mesai alacaklardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading