28 Ekim'de nöbetçi noter var mı? 28 Ekim (Bugün) noter yarım gün mü, çalışıyor mu?

28 Ekim'de nöbetçi noter var mı? 28 Ekim (Bugün) noter yarım gün mü, çalışıyor mu?

Cumhuriyet Bayramı tatili öncesi noterlerde işlemi bulunan vatandaşların gündemine geldi. Alım ya da satım işlemleri bulunanlar 28 Ekim-29 Ekim noter çalışma saatlerine odaklandı. Peki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan bir gün önce 28 Ekim'de noterler açık olacak mı? 28 Ekim'de nöbetçi noter olacak mı? 

Gündem

27.10.2024, 18:32

28 Ekim'de ülkemizde pek çok resmi kurum yarım gün çalışacak. Noterler, Bankalar, PTT ve kargolar 1 Mayıs'ta açık olmayacak. Alım satım işlemleri olan vatandaşlar ise 28 Ekim'de noterlerin açık olup olmayacağını merak ediliyor.

Yeşilçam'ın emektarlarından Suphi Tekniker hayatını kaybetti: Türk sineması bir değeri daha kaybetti! Yeşilçam'ın emektarlarından Suphi Tekniker hayatını kaybetti: Türk sineması bir değeri... Haberi Görüntüle

NOTERLER 28 EKİM-29 EKİM'DE ÇALIŞIYOR MU?

Nöbetçi ve tüm noterler, 28 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerine kadar hizmet verecek. 29 Ekim'de de noterler kapalı olacak.

Gıda sahtekarlarına operasyon: 75 liraya sucuk yapıp fahiş fiyata sattı Gıda sahtekarlarına operasyon: 75 liraya sucuk yapıp fahiş fiyata sattı Haberi Görüntüle

28 EKİM YARIM GÜN MÜ?

Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder. 28 Ekim'de çalışan özel sektör çalışanları yarım gün, 29 Ekim'de çalışanlar ise tam gün ek mesai alabilecek.

Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

28 EKİM'DE NÖBETÇİ NOTER VAR MI?

28 Ekim'de noterler açık olmayacak. Nöbetçi noterlerde de 28 Ekim'de kapalı olacak. Noter'de işi olanlar işlemlerini 30 Ekim Çarşamba günü işlem yapabilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading