29 Ekim Eyüpsultan Melek Mosso konseri saat kaçta, ne zaman? Konser neden başlamadı?

29 Ekim Eyüpsultan Melek Mosso konseri saat kaçta, ne zaman? Konser neden başlamadı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sevilen şarkıcılar konser vererek hayranları ile bir araya geliyor. Son zamanların popüler şarkıcılarından Melek Mosso da Eyüpsultan Belediyesi organizasyonunda Eyüp'te konser verecek. Konserin başlama saati belli oldu. 29 Ekim Eyüpsultan Melek Mosso konseri neden başlamadı?

Gündem

26.10.2024, 16:36

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü tüm Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanacak. Kutlamalar kapsamında etkinlikler, yürüyüşler, tiyatro oyunları ve konserler düzenlenecek. Yerel yönetimlerin iş birliğinde sevilen şarkıcılar konserler vererek sevenleri ile buluşuyor. Sevilen şarkıcı Melek Mosso da Eyüp'te unutulmaz bir konser verecek. Konseri kaçırmak istemeyenler ise 29 Ekim Melek Mosso konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Konser neden başlamadı? sorularına yanıt arıyor. 

Ömer Çelik'ten Katz'ın sözlerine tepki: Cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisi Ömer Çelik'ten Katz'ın sözlerine tepki: Cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisi Haberi Görüntüle

29 EKİM EYÜPSULTAN MELEK MOSSO KONSERİ SAAT KAÇTA?

29 Ekim Salı günü sevilen şarkıcı Melek Mosso Eyüp'te unutulmaz bir konser verecek. Konserin başlama saati saat 20:00 olarak açıklandı. Ancak daha öncesinden saat 18:00’de başlayacak Fener Alayı kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. 

29_ekim_melek_mosso_eyüp_konseri_ne_zaman.JPG

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'taki hain saldırıya ilişkin ilk açıklama: 4 şehidimiz var Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'taki hain saldırıya ilişkin ilk açıklama: 4 şehidimiz... Haberi Görüntüle

29 EKİM EYÜP MELEK MOSSO KONSERİ NEREDE?

Konser Artİstanbul Feshane bahçesinde yapılacak. Konser ücretsizdir ve tüm vatandaşlar davetlidir. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading