29 Ekim üniversiteler tatil mi? 28 Ekim'de üniversitelerde ders var mı?

29 Ekim üniversiteler tatil mi? 28 Ekim'de üniversitelerde ders var mı?

Cumhuriyet Bayramı’na az bir zaman kala resmi tatil olarak kutlanan 29 Ekim tarihinde üniversitelerin durumu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, 28-29 Ekim’de üniversiteler tatil olacak mı?

Gündem

09.10.2024, 16:18

Cumhuriyet Bayramı’na kısa bir süre kala 29 Ekim’de üniversitelerin tatil olup olmadığı öğrencilerin en çok merak ettikleri arasındadır. Türkiye tarihi açısından çok büyük bir öneme sahip olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurt genelinde büyük bir coşku içerisinde kutlanacaktır.

Cumhuriyetin 101. yılının büyük bir coşku içerisinde kutlanacağı 29 Ekim, resmi tatildir. Yani 29 Ekim tarihinde yurt genelindeki tüm kamu ve kuruluşları ile okullar 1 gün süreyle tatil ilan edilir ve 28 Ekim’de yarım gün olduğundan 1,5 günlük tatil süresi başlar.

Üniversiteler 29 Ekim'de tatil mi

Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize edilen oran! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize... Haberi Görüntüle

29 EKİM ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan çalışma takvimine göre; 29 Ekim resmi tatildir. Ancak üniversitelerin akademik takvimine göre bu durum değişkenlik gösterebilir. Yani 29 Ekim’de üniversitelerin tatil olma durumu akademik takvime göre belirlenir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil günleri arasında yer almakla birlikte; tüm kamu ve kurumları ile okullar tatildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading