Sitede Ara

29 Eylül İzmir Hande Yener konseri ne zaman, saat kaçta? Konser ücretsiz mi?

29 Eylül İzmir Hande Yener konseri ne zaman, saat kaçta? Konser ücretsiz mi?

29 Eylül 2024 Pazar günü sevilen pop şarkıcılarından Hande Yener İzmir Alsancak'ta unutulmaz bir konser verecek. Konser ücretlidir ve katılmak isteyenler bilet almak zorundadır. 

Gündem

28.09.2024, 12:02

29 Eylül’de İzmir Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda pop müziğinin efsane temsilcilerinden Hande Yener unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Hande Yener'in konserine katılmak isteyen müzik severler 29 Eylül İzmir Hande Yener konseri ne zaman, saat kaçta? Konser ücretsiz mi? sorularına yanıt aramaya başladı.

Ölü Deniz Fay Zonu mercek altında: 6 Şubat'ta deforme oldu 7 ve üzeri deprem üretebilir Ölü Deniz Fay Zonu mercek altında: 6 Şubat'ta deforme oldu... Haberi Görüntüle

29 EYLÜL İZMİR HANDE YENER KONSERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Hande Yener'in 29 Eylül'de İzmir Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda vereceği konserin başlama saati 19.00 olarak açıklandı.

Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 24 terör hedefi yerle bir edildi Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 24 terör hedefi yerle... Haberi Görüntüle

HANDE YENER KONSERİ NEREDE?

Konser Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek.  Konser, bu tarihi atmosferde müzikle buluşacak ve katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak.

Organize suç örgütüne 6 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Organize suç örgütüne 6 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Haberi Görüntüle

HANDE YENER KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Konsere katılım ücretlidir. Bilet alınmadan konsere katılım mümkün değildir. Konser biletleri için internette araştırma yapmanız öneriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading