Sitede Ara

3 ay boyunca izlendiler: PKK'nın şehir yapılanmasına ağır darbe

3 ay boyunca izlendiler: PKK'nın şehir yapılanmasına ağır darbe

MİT ve jandarmanın Diyarbakır ve Mersin'de düzenlediği ortak operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Yakalananlardan birinin terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'nin sözde sorumlusu olduğu öğrenildi.  

Gündem

30.01.2024, 10:01

MİT Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı çok önemli bir operasyona imza attı. 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonrası terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye yönelik operasyon başlatıldı.

İstanbul'un göbeğinde sır cinayet! Avcılar sahilinde kadın cesedi bulundu İstanbul'un göbeğinde sır cinayet! Avcılar sahilinde kadın cesedi bulundu Haberi Görüntüle

SÖZDE SORUMLU DA YAKALANDI

Diyarbakır ve Mersin'de çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı baskında aralarında terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'nin sözde sorumlusu Demhat kod adlı Ö.Ç.'nin de olduğu 5 şüpheli yakalandı.

Yakalanan terör şüphelilerinin saldırı hazırlığında olduğu ve sosyal medya üzerinden çocuk ve gençleri kandırıp örgüte eleman kazandırmaya çalıştıklarıtespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading