Yandex Metrica

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı?

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı?

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? İstanbul’un Şişli ilçesinde siyah dumanlar şehri kapladı. İstanbul'un pek çok noktasından görülen yangın dumanlarının nereden çıktığı öğrenildi. Şişli'de bir plazada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. 

Gündem

03.09.2024, 14:47

İstanbul’un Şişli ilçesinde 3 Eylül'de kentin pek çok yerinden görülebilen bir yangın çıktı. Yangından çıkan dumanlar ilçeden görüldü. 

Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı kaybı! Mehmet Güleryüz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

3 EYLÜL ŞİŞLİ'DE YANGIN NEREDE ÇIKTI?

Şişli'de bulunan bir plazanın bodrum katında henüz bilinmeyen nedenlerden ötürü yangın çıktı. Şişli ilçesi 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan bir plazanın bodrum katında başlayan yangına ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ediyor. Yangından çıkan kara dumanlar şişli ve diğer ilçelerden görüldü. 

Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Haberi Görüntüle

YANGIN HANGİ PLAZADA ÇIKTI?

Yangın 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan bir plazada meydana geldi. Plazada bulunanlar binadan tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading