Yandex Metrica

3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber

3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber

İstanbul’un Avcılar ilçesinde 13 yaşındaki Sevda Yılmaz’dan üç gündür haber alınamaması üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Üç gündür her yerde aranan Sevda'nın Kadıköy Fikirtepe'de bulunduğu belirtildi.

Gündem

10.09.2024, 08:45

Türkiye, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlarken bir kayıp haberi de İstanbul Avcılar'dan geldi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle gittiği okul alışverişi sonrası sırra kadem bastı.

13 yaşındaki torunu Sevda Yılmaz'dan 3 gündür haber alamayan Erol Yılmaz, polise başvurdu. Polis ekipleri, yapılan ihbarın ardından her yerde Sevda'yı aramaya başladı.

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

''KİMSEDEN ŞÜPHE ETMİYORUZ''

Kimseden şüphelenmediklerini belirten Abla Dilan Yılmaz "Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu." ifadelerini kullandı.

Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan... Haberi Görüntüle

''BABAMIN YANINA GİDECEĞİM DİYE AYRILDI''

Torununun yanında kız arkadaşı olduğunu belirten dede Erol Yılmaz polise haberdiklerini belirtti.

''Başvurmadığımız yer kalmadı.'' diyen Dede Erol Yılmaz "Cuma günü annesiyle alışveriş için Köyiçine gittiler. Yanında bir kız arkadaşı daha vardı. 'Ben babamın yanına gideceğim' diyerek annesinden ayrıldı. O gidişten sonra daha ses soluk yok. Geçimsizlik yoktu. Cuma gününden bu yana haber alamıyoruz. Polise başvurduk. Başvurmadığımız yer kalmadı. Bütün akrabaları haberdar ettik, haber yok.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Haberi Görüntüle

''15 ARAÇ GİTTİK BULAMADIK''

Torunu Sevda Yılmaz'ın Suriyeli arkadaşından bahseden dede, ''Suriyeli bir arkadaşı var. Bazı kıyafetleri onun evindeydi. Polise bilgi verdik. Arkadaşlardı gidip geliyorlardı. Esenyurt'ta görüldüğü söylendi bize, 15 araç gittik aradık bulamadık." dedi.

E-5'te hangi saatlerde şerit daraltma var? D-100 Kartal Ankara-Edirne yönü kapalı mı? E-5'te hangi saatlerde şerit daraltma var? D-100 Kartal Ankara-Edirne yönü... Haberi Görüntüle

FİKİRTEPE'DE BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından Sevda'ya ilişkin açıklama yaptı. 

Üç gündür her yerde aranan Sevda'nın Kadıköy Fikirtepe'de bulunduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading