Yandex Metrica

30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler | İzmir'de kimin konseri var?

30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler | İzmir'de kimin konseri var?

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlamacak. Kutlamaların ana merkezlerinden birisi de her sene olduğu gibi İzmir olacak. 30 Ağustos kutlamaları kapsamından konser ve etkinlikler de düzenlenecek. 30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler ve etkinlikler İzmir'de yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki bugün İzmir'de kimin konseri var?

Gündem

26.08.2024, 10:08

Pek çok kentimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamları için etkinlik takvimi duyuruldu. Kortejler, gösteriler ve yürüyüşlerin gerçekleştirileceği 30 Ağustos'ta vatandaşların etkinlik ve kutlamalara katılımını kolaylaştırmak için pek çok ilimizde toplu taşımalar ücretsiz oldu. İzmir'de konser ve etkinliklere katılmak isteyenler ise 30 Ağustos 2024 İzmir ücretsiz konserler var mı? sorusuna yanıt aıyor. Peki İzmir'de bugün kimin konseri var?

Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi işten atıldı mı? Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS İZMİR ÜCRETSİZ KONSERLER

30 Ağustos Cuma günü İzmir'de kutlamalar gerçekleştirilecek. Kutlamalar kapsamında bazı ünlü sanatçılar da konser verecek. Serenay Sarıkaya ile birlikteliği çok konuşulan Mert Demir İzmir'de Kaskatlı Havuz yanı, Kültürpark'ta konser verecek. Mert Demir konseri Tam 20 öğrenci 7.5 TL olarak açıklandı. Konserin başlama saati ise 21:00 olarak duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, 30 Ağustos Cuma günü Kent genelinde gerçekleştirilecek kutlama programları kapsamında Konak Meydanı Kemeraltı girişinde halka geleneksel marşları seslendirerek coşkuya ortak olacak. Tüm İzmirliler davet ediliyor.

İzmir'de 30 Ağsutos'ta etkinlik ve konserlere önümüzdeki günlerde yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG sonuçları) ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS İZMİR'DE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kent içi toplu ulaşımda yüzde 50 indirim uygulanacak. 30 Ağustos Cuma ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı’nda seferler yüzde 50 indirimli yapılacak. 

Bakan Tekin açıkladı! 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Bakan Tekin açıkladı! 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ?

30 Ağustos remsi tatil günleri arasında yer alır. 30 Ağsutos'ta kamu kurum ve kuruluşları kapalıdır. 

Silah kaçakçılarına 'Mercek-24' operasyonu: Binlerce silah ele geçirildi Silah kaçakçılarına 'Mercek-24' operasyonu: Binlerce silah ele geçirildi Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS NEDİR?

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading