Yandex Metrica

30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman? Hande Yener konseri ücretsiz mi?

30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman? Hande Yener konseri ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana merkezlerinden birisi de İzmir olacak. İzmir'de sevilen şarkıcılar da 30 Ağustos'ta konser verecek. Hande Yener'in 30 Ağustos Cuma günü Buca Belediyesi organizasyonunda sahne alacağı bilgisi internet sitelerinde yer aldı. 30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman? Hande Yener konseri ücretsiz mi? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

27.08.2024, 12:15

İzmir'de 30 Ağustos etkinlikleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, 30 Ağustos Cuma günü Kent genelinde gerçekleştirilecek kutlama programları kapsamında Konak Meydanı Kemeraltı girişinde halka geleneksel marşları seslendirerek coşkuya ortak olacak. İzmir'de kutlamalarda pek çok sanatçı da konserler verecek.

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi? Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS İZMİR BUCA HANDE YENER KONSERİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Konsere dair internette detaylı bilgi bulunmadı. Bazı internet sitelerinde 30 Ağustos Cuma günü Hande Yener'in Buca'da konser vereceği bilgisi yer alıyor ancak konsere dair detaylı bilgi yer almıyor. Konu hakkında Buca Belediyesi ile irtibata geçebilirsiniz. 

İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar kaçamıyor İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar... Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS BUCA HANDE YENER KONSERİ NEREDE?

Konserin nerede yapılacağına dair detaylı bilgi bulunmuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading