Yandex Metrica

30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım bedava mı?

30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım bedava mı?

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Resmi tatil olması nedeniyle pek çok ilimizde toplu taşımalar 30 Ağustos Cuma günü ücretsiz oldu. Diyarbakır ve Mersin'de yaşayan vatandaşlar ise kentlerinde toplu taşımların bugün ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım bedava mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Gündem

29.08.2024, 18:01

30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun her bir yerinde kutlanıyor. Kortejler, yürüyüşler, tiyatrolar ve konserler düzenleniyor. 30 Ağustos'ta işe gitmek zorunda olan vatandaşlar ise yaşadıkları ilde otobüslerin ve diğer toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım bedava mı? soruları pek çok kişi tarafından arama motorlarına soruluyor.

Sapphire AVM resmen kapanıyor! Artık AVM olarak kullanılmayacak Sapphire AVM resmen kapanıyor! Artık AVM olarak kullanılmayacak Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS (BUGÜN) DİYARBAKIR'DA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

Geçtiğimiz yıllarda Diyarbakır'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz olmuştu. Ancak 2024 yılı için Diyarbakır Belediyesi'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda  toplu taşımaların durumu için belediyeden bilgi alınabilir. 

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS MERSİN'DE TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mersin'de toplu taşımalar ücretsiz hizmet verecek. Mersin'de 30.08.2024 tarihinde 00.01-23.59 saatleri arasında otobüs seferleri bedava olacak. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading