Yandex Metrica

30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak?

30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak?

23.Erguvan Festivali Çatalca Belediyesi organizasyonunda 26 Ağustos'ta başladı. Festival kapsamında 30 Ağustos'ta Emir Can İğrek unutulmaz bir konser verecek. Binlerce kişinin katılması beklenen konserin ne zaman ve saat kaçta başlayacağı merak ediliyor. Haberimizin detayında "30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak?" sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Gündem

27.08.2024, 11:39

23.Erguvan Festivali Çatalca’da başladı. 26 Ağustos'ta başlayan festival günlerce sürecek ve sevilen şarkıcılar konserler vererek hayranları ile buluşacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da denk gelmesi nedeniyle Çatalca'da Emir Can İğrek sahneye çıkacak. Emir Can İğrek konserini kaçırmak istemeyen müzik severler 30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS ÇATALCA EMİR CAN İĞREK KONSERİ SAAT KAÇTA?

23. Erguvan Festivali kapsamında Çatalca'da Emir Can İğrek konser verecek. Konserin başlama saati 22.00 olarak açıklandı. Konsere binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Bakan Tunç'tan 'Narin Güran' açıklaması: 'Bu kuvvetli bir şüphe' Bakan Tunç'tan 'Narin Güran' açıklaması: 'Bu kuvvetli bir şüphe' Haberi Görüntüle

ÇATALCA EMİR CAN İĞREK KONSERİ NEREDE?

Konser 30 Ağustos'ta Festival Sahnesi'nde yapılacak. 

30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak.JPG

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading