Yandex Metrica

30 Ağustos'ta İstanbul'da otobüsler bedava mı? Metro, metrobüs toplu taşıma ücretsiz mi?

30 Ağustos'ta İstanbul'da otobüsler bedava mı? Metro, metrobüs toplu taşıma ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye'de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kutlamaların merkez noktalarından birisi de İstanbul olacak. 30 Ağustos Cuma günü kutlamalara katılmak isteyen binlerce kişi 30 Ağustos'ta İstanbul'da otobüsler bedava mı? Metro, metrobüs toplu taşıma ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. Konuya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

16.08.2024, 09:46

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yurdun her bir yanında yapılacak. Zafer Bayramı'nda İstanbul'da yaşayan vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Toplu taşımların ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete'de yer aldı. Buna göre Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı 30 Aüustos Cuma günü ücretsiz hizmet verecek. Peki İstanbul'da otobüsler, metro ve metrobüs 30 Ağustos'ta bedava olacak mı?

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin yeni açıklama MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin yeni açıklama Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS İSTANBUL'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı 30 Ağustos'ta ücretsiz olacak. Ancak İETT otobüsleri, metrobüs ve metro seferlerinin bedava olup olmadığına dair İBB'den henüz resmi bir duyuru gelmedi. Ancak geçtiğimiz yıllarda 30 Ağustos'ta İBB'ye bağlı toplu taşıma sistemleri ücretsiz olmuştu. 2024 yılında da aynı şekilde bedava olması bekleniyor. Konuya dair detaylı bilgi için ALO 153 Beyaz Masa ile irtibat kurabilirsiniz.

Kürtçe yemin provokasyonu! Diyarbakır barosundan skandal: Avukat adayına yasaya aykırı yemin! Kürtçe yemin provokasyonu! Diyarbakır barosundan skandal: Avukat adayına yasaya aykırı... Haberi Görüntüle

ZAFER BAYRAMI'NDA İSTANBUL'DA METROBÜS, METRO, TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Toplu taşımaların İstanbul'da 30 Ağustos günü ücretsiz olması bekleniyor. Ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama ve duyurunun gelmediğini de hatırlatalım.

Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Müge Anlı'dan Narin Güran yorumu: Çok şey var ama söyleyemiyorum! Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS RESMİ TATİL Mİ?

30 Ağustos günü, resmi tatildir ve Türkiye genelinde milyonlarca kişi izinlidir. Kamu daireleri kapalııdır. Bankalar, devlet hastaneleri ve devlet kurumları 30 Ağustos'ta kapalı olur.  1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından Zafer Bayramı olarak ilan edilmiş ve 1935 yılında da resmi tatil olarak kabul edilmiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading