Yandex Metrica

30 Mayıs WhatsApp mesajları neden gitmiyor? WhatsApp Web çöktü mü?

30 Mayıs WhatsApp mesajları neden gitmiyor? WhatsApp Web çöktü mü?

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta erişim problemi yaşandı. 30 Mayıs Whatsapp mesajları neden gitmiyor? WhatsApp Web çöktü mü? 30 Mayıs'ta dünya genelinde pek çok kullanıcı WhatsApp Web'e giriş yapamadı ve mesaj gönderemediğini raporladı. Konuya dair WhatsApp'tan henür resmi bir açıklama gelmedi.

Gündem

30.05.2024, 14:53

Dünya genelinde pek çok kullanıcı WhatsApp'ın çöktüğüne dair şikayetlerini dile getirdi. Ülkemizde de 30 Mayıs Perşembe günü WhatsApp Web'e giriş yapılmadı. Bir süre gönderilen mesajların gitmediği görüldü. Ancak bazen bakım, onarım kapsamında kısa kesintilerin olabileceği ifade ediliyor. 

81 ilde aranan suçlulara 'ÇEMBER' darbesi: Binlerce kişi yakalandı 81 ilde aranan suçlulara 'ÇEMBER' darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

30 Mayıs tarihinde WhatsApp üzerinde Türkiye'den bazı kullanıcılar erişim prblemi yaşadığını dile getirdi. WhatsApp'taki sorun kısa sürede düzeldi. 

SGK, vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı! Böyle bir uygulamamız yok SGK, vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı! Böyle bir uygulamamız yok Haberi Görüntüle

30 MAYIS WHATSAPP MESAJLARI NEDEN GİTMİYOR?

ABD merkezli online mesajlaşma platformu Whatsapp 30 Mayıs'ta erişim sorunu ile gündeme geldi. 30 Mayıs tarihinde kullanıcılar Whatsap girişlerinde yaşanan sorunun yanı sıra mesaj atma ve fotoğraf yollamada da zorluk yaşadı. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading