31 Aralık Cuma günü resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

31 Aralık Cuma günü resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar 31 Aralık Cuma gününün resmi tatil olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki 31 Aralık Cuma tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

Gündem

23.01.2024, 18:32

Yılbaşına 3 gün kala vatandaşlar tatil ve eğlence programlarını belirlemek için yılbaşı tatilinin kaç gün olduğunu merak ediyor. Özellikle çalışan yurttaşlar dört gözle yeni yılın gelmesini bekliyor.

Microsoft veri merkezini denizin altına taşıdı! İşte nedeni... Microsoft veri merkezini denizin altına taşıdı! İşte nedeni... Haberi Görüntüle

31 ARALIK RESMİ TATİL Mİ?

1 Ocak 2022’nin cumartesi gününe denk gelmesiyle birlikte çalışan vatandaşlar ve öğrenciler resmi tatilin ve hafta sonu tatilinin çakışmasına üzülürken 31 Aralık Cuma gününün resmi tatil olmasını umut ediyor.

31 Aralık gününün resmi tatil olması halinde 3 günlük tatil fırsatı yakalayacak olan vatandaşlar için bu sorunun cevabı üzücü olacak. 31 Aralık günü çalışanlar mesailerine devam ederken öğrenciler de mecburen okullarına devam etmek zorunda kalacakalar. 31 Aralık Cuma, yani yılın son günü için yarım gün veya tam gün tatil olmayacak.

31 ARALIK RESMİ TATİL Mİ?

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in sırt çantasında ne vardı? İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Sur canisi Semih Çelik'in... Haberi Görüntüle

2022’DE KAÇ GÜN RESMİ TATİL OLACAK?

Yeni yıl için resmi tatil günleri belirlendi. 2022 yılındaki resmi tatil günlerinin toplamı 15 ederken yılın ilk tatili cumartesi gününe denk geliyor. 2021 yılının son günü olan 31 Aralık ise resmi tatil değil.

Yılın son gününün cuma gününe denk gelmesi yurttaşlarda heyecan uyandırsa da bu yıl 15 gün olan resmi tatillerden yılbaşı tatili yalnızca 1 Ocak 2022 gününü kapsayacak şekilde 1 gün olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading