31 Mayıs bugün Taksim durağı kapalı mı, açık mı? Taksim ve Şişhane metrosu saat kaçta açılacak, neden kapalı?

31 Mayıs bugün Taksim durağı kapalı mı, açık mı? Taksim ve Şişhane metrosu saat kaçta açılacak, neden kapalı?

31 Mayıs Cuma günü İstanbul'da bazı metro duraklarının kapatılacağı duyuruldu. Taksim ve Kabataş metro istasyonlarını kullanmak isteyen vatandaşlar ise 31 Mayıs bugün Taksim durağı kapalı mı, açık mı? Taksim ve Şişhane metrosu saat kaçta açılacak, neden kapalı? sorularını sormaya başladı. Metro İstanbul'dan konuya dair açıklama geldi.

Gündem

31.05.2024, 14:28

Her gün on binlerce İstanbullunun kullandığı metro istasyonlarının kapalı olacağı açıklandı. İstanbul'da belli saatler arasında Taksim ve Şişhane metro istasyonları hizmet vermeyecek.

Evimin altından fay hattı geçiyor mu? e-Devlet fay hattı sorgulama ekranı Evimin altından fay hattı geçiyor mu? e-Devlet fay hattı sorgulama... Haberi Görüntüle

31 MAYIS BUGÜN TAKSİM DURAĞI KAPALI MI, AÇIK MI?

Metro İstanbul'dan gelen duyuruya göre 31 Mayıs Cuma günü İstanbul'da saat 15.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar Taksim ve Şişhane metro istasyonları kapalı olacak. Ayrıca Taksim-Kabataş Füniküler Hattı da belirtilen saatlerde kapalı olacak. 

Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek tek yayınladığı firmalar ve ürünleri... Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek... Haberi Görüntüle

TAKSİM VE ŞİŞHANE METROSU SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane metro istasyonları ikinci bir duyuruya kadar saat 15.00'ten itibaren kapalı olacak. Taksim ve Şişhane metro duraklarının ne zaman saat kaçta açılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman yapılır? UMPAS Holding hissesi olanlar ne yapacak? Hisse satışı ne zaman... Haberi Görüntüle

TAKSİM METROSU NE ZAMAN KAPALI OLACAK?

Metro İstanbul açıklamasında "İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda bugün saat 15.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'mızın Taksim ve Şişhane istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'mız işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading