Yandex Metrica

Sitede Ara

380 çivi 7 bin 300 metre telle yapıldı! KKTC'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!

380 çivi 7 bin 300 metre telle yapıldı! KKTC'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü vesilesiyle KKTC'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düzenlenen etkinliklerde yoğun ilgi gösterildi. Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan'ın yer aldığı bir hediye tablo duygulandırdı.  

Gündem

21.07.2024, 10:06

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) çeşitli etkinlikle yapıldı. Türkiye'den başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere önemli siyasilerin katıldığı etkinlikler geniş çaplı törenlerle gerçekleştirildi. Düzenlenen programlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun bir ilgi vardı.

Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne olur? Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'I DUYULANDIRAN HEDİYE

Çeşitli hediyeler sunulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıracak bir tablo da yer aldı. Erdoğan'a özel hediye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan'ın olduğu bir fotoğrafın yer aldığı tablo.

9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak? 9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak?... Haberi Görüntüle

380 ÇİVİ 7 BİN 300 METRE TEL KULLANILDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanan bu özel tablo 380 çivi ve 7300 metre tel kullanılarak yapıldı. Tablonun yapımında kalem, boya gibi herhangi başka bir madde kullanılmadı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading