Yandex Metrica

Sitede Ara

45 gündür haber alınamıyor! Pendik'te yaşayan 17 yaşındaki genç kız kayıplara karıştı!

45 gündür haber alınamıyor! Pendik'te yaşayan 17 yaşındaki genç kız kayıplara karıştı!

Pendik'te yaşayan 17 yaşındaki genç kızdan 45 gündür haber alınamıyor. Kayıplara karışan Ayla Gurbanova'nın ailesi kızlarının kaybolasının ardından polise başvurdu. İşte detaylar..

Gündem

12.09.2024, 15:57

İstanbul Pendik'te yaşayan 17 yaşındaki genç kızdan, yaklaşık 45 gündür haber alınamıyor.Ayla Gurbanova'nın ailesi kızlarının kaybolmasının ardından polis ekiplerine başvurarak yardım talep etti.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

YAKLAŞIK 45 GÜNDÜR KAYIP

Ayla, 29 Temmuz 2024 tarihinde protez tırnak yaptırmak için devden çıkmıştı. Annesi Mihricemal Kurt ile dolmuş durağında konuşan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Telefonunun kapalı olduğunu ve ne arkadaşlarının ne de akrabalarının Ayla ile irtibata geçmediğini aktaran anne Kurt, kızıyla igili endişelerini dile getirdi.

Mihricemal Kurt, “Gören veya bilen varsa lütfen bizimle iletişime geçsin. Neredeyse 50 gündür haber alamıyorum. Saat 10.30 civarında evden çıktı, Pendik’e protez tırnak yaptırmak için gitti. O günden beri hiçbir haber alamadık, kimse de görmemiş.

Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Haberi Görüntüle

''BİR KEZ DAHA BENZER ŞEKİLDE GİTMİŞTİ''

Kahvaltı yaptıktan sonra ‘Anne ben çıkıyorum’ dedi ve dolmuş durağına gitmek üzere yola çıktı. En son konuşmamızda, ‘Anne ben dolmuş durağına doğru gidiyorum’ dedi. Telefonu kapandı ve bir daha ulaşamadık. Daha önce de iki kez benzer şekilde gitmişti ama en fazla iki gün süren bir ayrılıktan sonra dönmüştü.

Arkadaşına gitmişti, onunla da görüştük ama o da iletişim kurmadığını söyledi. Kızım kendi halinde biriydi ve hayatından endişe duyuyoruz. Lütfen bize yardımcı olun, kızımdan haber almak istiyoruz. Anneciğim beni duyuyorsan lütfen çık gel, perişan durumdayım.

Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek açıkladı! Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek... Haberi Görüntüle

''GİDECEĞİ HER YERE BAKTIK''

Eşim ve ben evden çıkmıyoruz, bir düşmanımız da yok. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Allah, Narin’i nur içinde yatırsın, yapanların elleri kırılsın. Umarım kızım bir an önce bulunur. Gidebileceği her yere baktık, akrabalara sorduk ama kimseye ulaşamadık” dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading