Yandex Metrica

6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı?

6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı?

6 Eylül Cuma günü İstanbul'da işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar uzun süre metrobüs beklemek zorunda kaldı. Metrobüs duraklarında büyük kalabalık oluşurken 6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı? soruları internette araştırılmaya başlandı.

Gündem

06.09.2024, 09:48

6 Eylül Cuma günü İstanbul'da metrobüs duraklarında yoğun kalabalık görüldü. Metrobüslerin de gelmediği ve geciktiği bir günde işlerine yetişmek isteyen vatandaşlar 6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı? sorularına yanıt arıyor. 

Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Haberi Görüntüle

6 EYLÜL METROBÜS NEDEN GELMİYOR?

İstanbul Halacoğlu'nda mettobüsün alevler içinde yandığı görüldü. Duman İstanbul semalarını kapladı. Metrobüs yangını nedeniyle metrobüs seferlerinde de aksamaların yaşandığı belirtildi. Bölgede araç trafiği de yaşanıyor. 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! Haberi Görüntüle

6 EYLÜL BUGÜN METROBÜS NE ZAMAN GELECEK?

Yanan metrobüse müdahalenin ardından yoldan çekilmesiyle metrobüs seferlerinin normale dönmesi bekleniyor. Yangın nedeniyle D-100 Karayolunda Mecidiyeköy istikametinde 2 şerit, Avcılar istikametinde ise bir şerit trafiğe kapatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading