Yandex Metrica

7 Eylül Kahramanmaraş deprem son dakika | 5 büyüklüğünde deprem merkez üssü neresi? Deprem nerede hangi ilçede oldu?

7 Eylül Kahramanmaraş deprem son dakika | 5 büyüklüğünde deprem merkez üssü neresi? Deprem nerede hangi ilçede oldu?

7 Eylül'de AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Deprem çevre illerden de hissedildi. Vali Ünlüer deprem sonrası henüz gelen olumsuz bir bilgi olmadığını açıkladı. Peki 5 büyüklüğünde deprem merkez üssü neresi? Deprem nerede hangi ilçede oldu?

Gündem

07.09.2024, 10:05

7 Eylül Kahramanmaraş'ta şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünün 5 olduğu AFAD tarafından açıklandı. Şiddetli deprem çevre illerden de hissedildi. Saat 09:02 sırlarında ise aynı bölgede 3.8 şiddetinde bir deprem daha meydana gelmişti. 

Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü? Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü? Haberi Görüntüle

KAHRAMANMARAŞ DEPREM MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkez üssünde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Adana, Kahramanmaraş ve Gaziantep olmak üzere birçok kentte hissedildi.

Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne zaman? Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne... Haberi Görüntüle

DEPREM SAAT KAÇTA OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı depremin sabah saat 09.31 sıralarında meydana geldiği bildirdi. Deprem 7 kilometre derinlikte yaşandı.

Ayşenur Ezgi Eygi kimdir? İsrail genç Ayşenur'u vahşice katletti! Ayşenur Ezgi Eygi kimdir? İsrail genç Ayşenur'u vahşice katletti! Haberi Görüntüle

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Vali Mükerrem Ünlüer, “Pazarcık ilçemizde 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading