Yandex Metrica

Sitede Ara

7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman dikkat

7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman dikkat

Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl-Karlıova-Erzincan arasında en az 7.4 büyüklüğünde depremin olabileceğini dile getirdi. Prof. Dr. Görür ayrıca, "Şuanda Tunceli’de deprem bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Gündem

05.09.2024, 18:34

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanmaya devam ederken, Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Erzincan ile Bingöl’ün Karlıova ilçesi arasında kalıyor. Deprem üretti üretecek. Çok uzak zamanda değil. Olursa 7’nin üzerinde deprem olur ve aynı zamanda çok yıkıcı olur” diyen Prof. Dr. Görür, şu değerlendirmede bulundu:

Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün yapılan o paylaşım neden sonradan silindi! Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün... Haberi Görüntüle

"TUNCELİ'DE DEPREM BEKLİYORUZ"

“Şuanda Tunceli’de deprem bekliyorum. Erzincan’ın doğusunda Karlıova var. O aradaki kısım Kuzey Anadolu Fayı’nın en doğu ucudur. Biz ona Yedisu fayı diyoruz.

Erzincan ile Bingöl’ün Karlıova ilçesi arasında kalıyor. Deprem ürettim üretecek. Çok uzak zamanda değil. Olursa 7’nin üzerinde deprem olur ve aynı zamanda çok yıkıcı olur.

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

"SON DEPREM YAPAN FAY GELİYOR"

Orada bina ve nüfus yoğunluğu fazla değil ama yine de benim insanım hayatını kaybeder. Benim bu sözümü Tunceli valisi o bölgenin valileri ciddiye aldı.

Oradaki kaymakamlarla da konuştum. Elimden geldiğince de onları uyardım. Tunceli’de çalışıyorlar. Karlıova’ya bir fayda son deprem yapan fay geliyor. Karlıova-Bingöl-Göynük.

Narin cinayetinde gözaltına alınan kimler? Kaç kişi tutuklandı? Narin cinayetinde gözaltına alınan kimler? Kaç kişi tutuklandı? Haberi Görüntüle

"EN AZ 7,4 OLABİLİR"

Karakoçan ve oradan da Elazığ ve Elazığ’dan Malatya’ya oradan Hatay’a gidiyor. Şimdi beklediğimiz diğer deprem korktuğumuz yer, Karlıova ile Bingöl-Göynük arasıdır.

Tam çatalda. 20 Şubat depremleri oraya enerji transfer etmiş olabilir. Deprem nerede olacak diyorsunuz. Bingöl-Karlıova- Erzincan arası en az 7.4 olabilir.

Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü! Bakan Kurum tesisin görüntülerini paylaştı Haberi Görüntüle

"EN SON 1866 CİVARINDA OLMUŞ"

Çünkü depremin ürettim periyodu durmuş. Eli kulağında. İkincisi Bingöl-Göynük arasında olma ihtimali fazla.

O da 7’lik bir deprem. En son 1866 civarında olmuş. Bingöl-Göynük fayı, güneybatıya doğru devam ederse, Palu ve Elazığ’a gelir. Malatya’ya doğru geçer gider."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading