Yandex Metrica

9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak?

9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak?

Milyonlarca öğrenci 9 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacak. İstanbul'da trafik sıkışıklığının önlenmesi için bir günlüğüne okulların açılış saatine düzenleme getirildi. Buna göre İstanbul'da 9 Eylül Pazartesi günü eğitimin öğretimin 10.00 ile 15.00 arasında yapılacağı duyuruldu. Çocuklarını özel kreşe ve anaokuluna veren çalışan aileler ise özel okulların saat kaçta açılacağını araştırmaya başladı. Peki 9 Eylül'de İstanbul'da özel kreşler ve özel anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak?

Gündem

05.09.2024, 13:55

İstanbul Valiliği'nden okulların açılacağı ilk gün için resmi bir karar geldi. İstanbul'da 9 Eylül'de okulların açılmasıyla binlerce okul servisi yollara çıkacak. Oluşabilecek muhtemel trafik sorununun çözümü için 9 Eylül'de İstanbul'da eğitim öğretimin 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacağı açıklandı. Çocuklarını özel kreş ve özel anaokuluna veren aileler ise 9 Eylül özel kreşler ve anaokulu saat 10'da mı başlayacak? Özel okullarda ve devlet okullarında dersler saat kaçta başlayacak? sorularını soruyor.

Saraçhane'deki İBB binası önünde protesto: Ekrem İmamoğlu aleyhine sloganlar atıp şarkı söylediler Saraçhane'deki İBB binası önünde protesto: Ekrem İmamoğlu aleyhine sloganlar atıp... Haberi Görüntüle

9 EYLÜL ÖZEL KREŞ VE ANAOKULU SAAT 10.00'DA MI BAŞLAYACAK?

Özel anaokulu ve kreşlerin 9 Eylül'de saat kaçta başlayacağına dair detaylı bilgi için okul idarecileri ve öğretmenlerinden bilgi almanız öneriliyor. Özel anaokullarında durum farklı olabilir.

Kimse ortalığı bulandırmasın! Bakan Uraloğlu'ndan kimlik verileri iddialarına ilişkin açıklama Kimse ortalığı bulandırmasın! Bakan Uraloğlu'ndan kimlik verileri iddialarına ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

DEVLET OKULLARINDA KREŞ VE ANAOKULLARI 9 EYLÜL PAZARTESİ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

9 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretimin 10.00 ile 15.00 arasında yapılacağı İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Açıklamada kararın İstanbul’daki tüm okullarda geçerli olacağı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Paralimpik Takımı sporcularını kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Paralimpik Takımı sporcularını kabul etti Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARIN AÇILIŞ SAATİ DÜZENLEMESİ

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "2024 – 2025 Eğitim öğretim yılı, 09.09.2024 Pazartesi günü başlayacak. İstanbul’da resmi ve özel okullarımızda 2.951.685 öğrencimiz eğitim öğretime başlayacak olup bu öğrencilerimizden 715.835’i ilk kez yeni okullarında eğitim - öğretime başlayacaklardır. Okulların açılmasıyla birlikte 16.000’i aşkın öğrenci servisi trafiğe çıkacaktır. Servis araçları ve velilerimizin ilk günlerde yaratacağı sirkülasyonun, şehir trafiğinde yoğunluk yaşanmasına sebep olacağı değerlendirilmektedir. Bu nedenle İstanbul’daki tüm okullarda okulların açılacağı 09.09.2024 Pazartesi günü eğitim öğretimin 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading