Yandex Metrica

9 Eylül Pazartesi (bugün) yoklama alınır mı? Okula gelmeyenler yok yazılır mı?

9 Eylül Pazartesi (bugün) yoklama alınır mı? Okula gelmeyenler yok yazılır mı?

2024-2025 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi günü tüm sınıflarda başlıyor. Milyonlarca öğrenci 9 Eylül'de okul sıralarında olacak. Çeşitli nedenlerden dolayı çocuklarını okulun ilk günü okula gönderemeyecek durumda olan veliler ise 9 Eylül Pazartesi (bugün) yoklama alınır mı? Okula gelmeyenler yok yazılır mı? sorularına yanıt arıyor. Hemen belirtelim MEB'e bağlı eğitim kurumları resmi kurumdur ve okulların açık olduğu ilk günden itibaren yoklama alınabilir. 9 Eylül'de okula gelmeyenler yok yazılabilir.

Gündem

02.09.2024, 13:49

Milyonlarca öğrenci 9 Eylül Pazartesi günü ilk ders ziliyle birlikte okullarındaki yerini alacak. Öğrenciler kadar veliler de ilk ders günü olması sebebiyle oldukça heyecanlı. 9 Eylül Pazartesi günü okullarda yoklama alınıp alınmayacağı konusu bir kez daha gündeme geldi. Veliler ve öğrenciler 9 Eylül Pazartesi (bugün) yoklama alınır mı? Okula gelmeyenler yok yazılır mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka canlının temasına işaret! Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka... Haberi Görüntüle

9 EYLÜL PAZARTESİ (BUGÜN) YOKLAMA ALINIR MI?

İlkokul, ortaokul ve liselerde öğrenciler için devamsızlık sınırı vardır. Öğrencilerin bu sınıra dikkat etmesi gerekiyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılının resmen başlangıcı olan 9 Eylül'de okullarda yoklama alınması bekleniyor. Okulun ilk günü yoklama alınır. 

İstanbul'da 9 Eylül Pazartesi sabahçılar okula geç mi başlayacak? Lisede dersler saat kaçta başlayacak? İstanbul'da 9 Eylül Pazartesi sabahçılar okula geç mi başlayacak? Lisede... Haberi Görüntüle

OKULUN İLK GÜNÜ OKULA GELMEYENLER YOK YAZILIR MI?

Okulun ilk günü okula gitmeyenler yok yazılır. Okullarda sadece son hafta e-okul kapandığı için yoklama alınmaz. Okulun ilk günü okula gelmeyenlerin devamsızlığı bir gün azalmış olur. Devamsızlık sorunu olan öğrencilerin ilk hafta okulda olması öneriliyor. İlk hafta yoklama konusunda okul idarecilerinden ve öğretmenlerinizden bilgi almanız öneriliyor.  Okullarda, yalnızca son haftalarda e-okul sistemi kapandıktan sonra yoklama alınmaz.

Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için meydanlara indi Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için... Haberi Görüntüle

9 EYLÜL PAZARTESİ DERS İŞLENİR Mİ?

Okullarda ilk gün genel olarak öğrenci öğretmen iletişimi ile geçer. Öğrencilerle tanışma ve ders müfredatları konusunda kısa konuşmalar yapılır. Ancak bazı öğretmenler ilk günden itibaren ders işlemeye başlayabilir. Bu durum öğretmenden öğretmene değişiklik gösterebilir. Okulun ilk günü ders işlenip işlenmeyeceği konusunda detaylı bilgi için okulunuzla iletişime geçmeniz önerilir. 

Bakan Memişoğlu'ndan dikkat çeken uyarı! 'Genç nüfusumuza bir saldırı' Bakan Memişoğlu'ndan dikkat çeken uyarı! 'Genç nüfusumuza bir saldırı' Haberi Görüntüle

OKULUN İLK GÜNÜ FORMA GİYİLİR Mİ?

Okullarda uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğinde yer alan öğrenci üniformasıyla okula gidilmesi gerekmektedir. Okulunuz ile irtibata geçerek detaylı bilgiyi okulunuzdan alabilirsiniz.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading