Yandex Metrica

9. sınıfta uyum haftası eğitimi var mı? Hazırlık ve lise 1 öğrencileri ne zaman okula başlayacak?

9. sınıfta uyum haftası eğitimi var mı? Hazırlık ve lise 1 öğrencileri ne zaman okula başlayacak?

2024-2025 eğitim öğretim yılında yüz binlerce öğrenci uyum haftası eğitimleri nedeniyle okula daha erken başlayacak. İlkokul 1. sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri uyum haftasına katılacak. Bu sene lise 1. sınıfa başlayacak yada hazırlık sınıfına başlayacak olan öğrencilerin velileri ise uyum eğitimlerinin olup olmayacağını merak ediyor. Peki 9. sınıfta uyum haftası eğitimi var mı? Hazırlık ve lise 1 öğrencileri ne zaman okula başlayacak?

Gündem

23.08.2024, 13:49

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrenciler ve veliler uyum haftası eğitimlerinin ne zaman başlayacağını ve hangi sınıflar için geçerli olacağını araştırmaya başladı. 9. sınıfa (lise 1) yeni başlayacak olan öğrenciler ve hazırlık sınıfına başlayan öğrenciler için uyum haftası eğitimi yapılacak mı?

CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı okunmadı! CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı... Haberi Görüntüle

9. SINIFTA UYUM HAFTASI EĞİTİMİ VAR MI?

"2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi" belli oldu. Buna göre okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek. 

Ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5. sınıfları, ortaöğretim kurumlarının hazırlık ve 9. sınıflar ile pansiyonda kalacak öğrencilere yönelik okul hakkında bilgilendirme, akademik ve mesleki gelişimlerini destekleme, yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlama amacıyla gerekli rehberlik çalışmaları yapılacak.

Lise 1'e yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerinin yeni dönemde okul idaresi ile iletişime geçerek okulların ne zaman başlayacağı konusunda detaylı bilgi alması gerekiyor. 

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel... İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa... Haberi Görüntüle

HAZIRLIK VE LİSE 1 ÖĞRENCİLERİ NE ZAMAN OKULA BAŞLAYCAK?

2024-2025 eğitim öğretim senesinde okullar 9 Eylül'de açılacak. Okulların kendi özel programları olabileceği için öğrencilerin okula ne zaman başlayacağı konusunda okul idaresi ile irtibata geçilmesi öneriliyor. 

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim! O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca... Haberi Görüntüle

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Okullar 20 Haziran 2025 Cuma gübü son ders ziliyle birlikte kapanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading