Sitede Ara

90'lı yıllara damga vurmuştu! 'Sanal Bebek' geri dönüyor: İşte Tamagotchi’nin yeni versiyonları...

90'lı yıllara damga vurmuştu! 'Sanal Bebek' geri dönüyor: İşte Tamagotchi’nin yeni versiyonları...

90’ların efsanevi sanal bebeği Tamagotchi, geri dönüyor. Türkiye’de yeniden popüler olmaya başlayan ve yeni özellikleri ve nostaljik havasıyla dikkat çeken oyuncağın, hem eski hem de yeni nesil tarafından büyük ilgi göreceği öngörülüyor.   

Gündem

07.10.2024, 16:56

1990’ların ikonik sanal bebek oyuncağı Tamagotchi, yıllar sonra Bandai Namco’nun yenilikçi adımlarıyla yeniden hayatımıza girecek. Japon oyun devinin yaptığı yatırımlarla tekrar gündeme gelen bu nostaljik oyuncak, özellikle Y kuşağı için çok anlamlı. 

Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli, evli mi? Fırat Türkmen kimdir? Gamze Türkmen'in kardeşi Fırat Türkmen aslen nereli,... Haberi Görüntüle

YENİ NESİL SANAL BEBEKLER YENİDEN PİYASAYA ÇIKACAK 

Tamagotchi’nin yeni versiyonları, klasik görünümünü korurken birçok yeni özellikle donatılmış durumda. Artık oyuncular arkadaşlarıyla bağlantı kurabiliyor, kablosuz ağ üzerinden oyun oynayabiliyor ve çeşitli öğeleri indirebiliyorlar. Bandai Namco, Britanya’da ilk Tamagotchi mağazasını açarak oyuncağın popülerliğini daha da artırmayı hedefliyor.

Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü! Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü! Haberi Görüntüle

Y KUŞAĞI İÇİN OLDUKÇA ANLAMLI 

Tamagotchi Marka Sorumlusu Priya Jadeja, sanal bebeklerin yeniden piyasaya sürülmesiyle hedef kitlenin genellikle nostaljik bir bağ kuran Y kuşağı olduğunu belirtti. Ancak Jadeja, daha önce hiç sanal bebek sahibi olmamış genç kuşağın da büyük ilgi gösterdiğini vurguluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading