Yandex Metrica

A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı, istifa mı etti?

A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı, istifa mı etti?

A Haber’in sabah spikeri Erkan Tan'ı ekranlarda göremeyen izleyiciler A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı, istifa mı etti? sorularını gündeme getirdi. Erkan Tan kanaldan ayrıldığını açıkladı.

Gündem

13.09.2024, 14:49

A Haber’in sevilen sabah spikeri Erkan Tan "ver mehteri" çıkışı ile hafızalarda yer edinmişti. Mehter Marşını sık sık programında çalan Erkan Tan'ı ekranlarda göremeyen izleyiciler A Haber'de Erkan Tan neden yok? sorusunu sormaya başladı.

Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para ödül verildi? Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para... Haberi Görüntüle

ERKAN TAN A AHABER'DE NEDEN YOK?

Erkan Tan A Haber ile yollarını ayırdığını sosyal medyadan duyurdu. Sosyal medya paylaşımı ile istifa ettiğini açıklayan Erkan Tan “Çok sevsen bile bırakıp gitmek hayatın cilvesi” dedi.

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim Haberi Görüntüle

ERKAN TAN İSTİFA MI ETTİ?

Erkan Tan ayrılık açıklamasında şunları söyedi “Burası a haber… Saat oluyor dokuz, Bundan sonra artık biz yokuz… Yayını, arkadaşlarımıza devrediyor, huzurlarınızdan ayrılıyoruz… ALLAH’a emanet olunuz…” 9 yıl boyunca, hafta içi her sabah sizlere böyle veda ediyorduk. Evladım gibi sevdiğim, ailem, canım, ciğerim, ruhum olan a haber televizyonundan ayrılma vakti geldi, istifa ettim, hal böyle icap etti… Çok sevsen bile bırakıp gitmek, hayatın bir cilvesi… a haber mensupları, lütfen haklarınızı helal ediniz, hepinize yüce ALLAH’tan sağlıklı ve hayırlı ömür, başarılar diliyorum, a haberi ve sizleri ALLAH’a emanet ediyorum… Bundan sonra da elbette safımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı olur… Duamız da belli, sevdamız da belli VER MEHTERİ… İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn; sahibimiz olan ALLAH, bakalım ne eyler…? Neylerse güzel eyler” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading