Yandex Metrica

A Milli Basketbol Takımında Fenerbahçe'den kaç oyuncu oynuyor? Fenerbahçe Milli Takım'a kaç oyuncu gönderiyor?

A Milli Basketbol Takımında Fenerbahçe'den kaç oyuncu oynuyor? Fenerbahçe Milli Takım'a kaç oyuncu gönderiyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ergin Ataman'ın tribünlere yaptoğı 3-1'lik el işaretinin ardından A Milli Türkiye Basketbol Takımı'na sporcu göndermeyeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından A Milli Basketbol Takımında Fenerbahçe'den kaç oyuncu oynuyor? Fenerbahçe Milli Takım'a kaç oyuncu gönderiyor? soruları arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Gündem

25.09.2024, 13:58

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ergin Ataman'ın Galatasaray'la oynanan hazırlık maçında Galatasaray-Fenerbahçe futbol derbisinde alınan 3-1'lik skoru eliyle tiribünlere yapması Fenerbahçe kulübünden büyük tepkiye neden oldu. Fenerbahçe bu olay sonrası A Erkek Milli Takımına sporcu göndermeme kararı aldığını açıkladı. A Milli Basketbol Takımında Fenerbahçe'den kaç oyuncu oynuyor? Fenerbahçe Milli Takım'a kaç oyuncu gönderiyor? soruları ise bu karar sonrası pek çok spor sever tarafından sorulmaya başlandı.

İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var İstanbul'da kanlı sabah! Bıçaklı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar... Haberi Görüntüle

A MİLLİ TÜRKİYE BASKETBOL TAKIMINDA FENERBAHÇE'DEN KAÇ OYUNCU VAR?

A Milli Takım’da Fenerbahçe Beko’dan çok sayıda sporcu yer alıyor. Kadroda yer alan isimler şunlar;  Erten Gazi, Melih Mahmutoğlu, Metecan Birsen, Sertaç Şanlı ve Tarık Biberovic. Fenerbahçe eğer kararından vazgeçmezse yada Ergin Ataman görevinden alınmazsa Basketbol Milli Takıma bu oyuncuları artık göndermeyecek.

Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN MİLLİ TAKIM KARARI 

12 Dev Adam'ın başantrenörü ve aynı zamanda Panathinaikos'un baş antrenörü olan Ergin Ataman'ın el hareketinden sonra Fenerbahçe bir mesaj yayımladı. Mesajda şunar denildi; "A Erkek Milli Takımı Başantrenörü şahsın, 24 Eylül 2024 tarihinde antrenörlüğünü yaptığı takımın maçının ardından tribünler üzerinden kamuoyuna sergilediği tavır herkesin malumudur. Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları “Milli Takım Başantrenörlüğü” saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır. Milli Takım hepimizin takımıdır. Bu takımın parçası olan her kişi bu durumun farkında olarak davranmak zorunda ve sorumluluğundadır. Bu hareket, bir camiaya yaranmak uğruna camiamıza, üzerine taşıdığı Milli Takım Antrenörlüğü saygınlığına ve hatta ülkemize yapılan büyük bir saygısızlıktır. Kendisinin camiamıza yönelik yaptığı özür açıklaması tarafımızca yok sayılmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs; ‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz. Fenerbahçe Spor Kulübü"

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading