A1 Capital'in sahibi Murat Güler kimdir, neden öldü?

A1 Capital'in sahibi Murat Güler kimdir, neden öldü?

Borsa İstanbul’da hisse alım satımına aracılık eden A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in kurucusu Murat Güler hayatını kaybetti. Peki, Murat Güler kimdir?

Gündem

14.10.2024, 13:45

Sermaye piyasalarının önemli isimlerinden olan A1 Capital’in kurucusu, Güler Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler hayatını kaybetti. 

Kapalı oturum yapılacak mı? Numan Kurtulmuş'tan CHP'nin talebine yanıt Kapalı oturum yapılacak mı? Numan Kurtulmuş'tan CHP'nin talebine yanıt Haberi Görüntüle

MURAT GÜLER NEDEN ÖLDÜ?

A1 Capital’in kurucusu olan ve Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dadaş hazine avcıları! Jandarma, iş üstündeyken yakaladı Dadaş hazine avcıları! Jandarma, iş üstündeyken yakaladı Haberi Görüntüle

MURAT GÜLER KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu olan Murat Güler, eğitimini tamamladıktan sonra Arı Menkul Değerler’de broker olarak çalışmaya başladı.  A1 Capital Yatırım Menkul Değerler'in kurucusu olan Murat Güler ayrıca Güler Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını’da yapıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading