Abbas'a bakanların içi acıyor! Sokak köpeklerinin saldırdığı Abbas yoğun bakımdan çıktı!

Abbas'a bakanların içi acıyor! Sokak köpeklerinin saldırdığı Abbas yoğun bakımdan çıktı!

Son zamanlarda sayıları gittikçe artan sokak köpekleri vatandaşlar için büyük bir tehlike oluşturmaya başladı. Adeta terör boyutuna ulaşan köpek saldırıları vatandaşları sokakta yürüyemez hale getirdi. Son olarak Adana'da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, 18 gün süren hastane mücadelesinin ardından taburcu oldu. Ancak sokak köpeklerinin saldırısı Abbas'ın bedenin de ve zihnin de derin izler bıraktı.

Gündem

24.07.2024, 13:47

Başıboş sokak köpeği terörü bu kez Adana'da patlak verdi. Adana'nın Seyhan ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınmıştı. Vücuduna çok sayıda ölümcül köpek ısırığı olan Abbas, durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede geçen 18 günün ardından yoğun bakım servisinden çıkarılarak taburcu edildi. 

THY uçağında ne oldu? Pilot havadayken yaşamını mı yitirdi? THY uçağında ne oldu? Pilot havadayken yaşamını mı yitirdi? Haberi Görüntüle

ARKADAŞLARIYLA OYUN OYNARKEN KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI 

Olay, 5 Temmuz günü saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir çiftlik evinde yaşayan Suriye uyruklu 6 çocuklu Casim ailesinden Abbas Casim (5), arkadaşlarıyla oyun oynamak için evin etrafında bulunan portakal bahçesinde gezintiye çıktı.

Arazide oynadığı  sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan küçük Abbas, vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yaralanarak yere yığıldı. Casim'in eve gecikmesi üzerine meraklanan annesi durumu inşaat işçisi baba Hasan Casim'e (27) bildirdi.

Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde okullara tatil var? Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde... Haberi Görüntüle

BABA, OĞLUNU KANLAR İÇİNDE YERDE BULDU 

Çocuğunu aramak için eve gelen ve bahçeyi dolaşmaya çıkan baba Hasan Casim, oğlunu kanlar içinde bilincini kaybetmiş vaziyette buldu. Özel bir araçla 5 Ocak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62,... Haberi Görüntüle

GÜNLERCE YOĞUN BAKIMDA HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞTI 

Uğradığı köpek saldırısının ardından vücudunun birçok bölgesinde yarıklar oluşan küçük çocuk, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı verdi.

6 Ekim Bugün Süper Lig'de hangi takımın maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 6 Ekim Bugün Süper Lig'de hangi takımın maçı var? Fenerbahçe,... Haberi Görüntüle

ABBAS'A SALDIRAN KÖPEKLER HALA AYNI MAHALLEDE 

Baba Hasan Casim, Abbas'ın uğradığı köpek saldırısının ardından diğer çocuklarının da bahçeye çıkmaya korktuklarını anlatarak, "Abbas'a bu olduktan sonra çocuklar çok korkuyor. Aşağıya hiç inmiyorlar, hiç gezmiyorlar. Şimdiye kadar köpekleri kimse kaldırmadı. Köpekler hala burada" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading