ABD'de Milton kasırgasında kaç kişi öldü, kaç ev yıkıldı?

ABD'de Milton kasırgasında kaç kişi öldü, kaç ev yıkıldı?

Milton Kasırgası ABD'yi vurdu! Kasırga nedeniyle ölü sayısı giderek artıyor. Yüzlerce evin harabeye döndüğü kasırgada 3 milyondan fazla ev ve iş yeri elektriksiz kaldı.   

Gündem

11.10.2024, 09:49

Haftalar öncesinden uyarıların yapıldığı Milton Kasırgası ABD'yi yerle bir etmeye devam ediyor. Florida bölgesinde etkili olan kasırgada ortaya çıkan hortumlarda şimdiye kadar en az 5 kişi hayatını kauybetti. Kasırgada yüzlerce ev yerle bir olurken milyonlarca kişi de elektriksiz kaldı. Marketlerin haftalar önceden boşaltıldığı bölgeyi terk edemeyenler sığınaklarda kasırganın zayıflamasını bekliyor. Tüm zamanların en güçlü kasırgalarından biri olduğu ifade edilen Milton Kasırgası'nda ölü sayısının her geçen gün arttığı ifade edildi.

ATM'lerden 50 ve 100 TL para çekilmeyecek mi? ATM'ler 100 TL vermeyecek mi? ATM'lerden 50 ve 100 TL para çekilmeyecek mi? ATM'ler 100... Haberi Görüntüle

ABD'DE MİLTON KASIRGASI'NDA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Kategori 5'e kadar yükselen Milton Kasırgası Perşembe günü ABD'nin Florida eyaletine güç kaybederek ulaştı. Florida kıyılarına ulaştığında 3. kategoriye düşen kasırgada ölü sayısı artıyor. En az 16 kişinin kayatını kaybettiği kasırgada çok sayıda kişi evsiz kaldı. Florida bölgesini vuran kasırga öncesi yüz binlerce kişi bölgeyi terk etmişti. 

Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi Haberi Görüntüle

KASIRGANIN HIZI DÜŞTÜ

Perşembe günü ABD'nin Florida eyaletine ulaşan kasırganın güç kaybettiği açıklandı. . Kasırganın ürettiği rüzgarlar saatte 165 km'ye kadar düştü. Ancak yetkililer, kategorisi düşürülmesine rağmen Milton Kasırgası'nın halen büyük yıkım yaratabileceği uyarısını yaptı.

Florida Valisi Ron DeSantis, "en kötü senaryonun" yaşanmadığını belirtti. Milton kasırgası için yüz yılın en güçlü kasırgası denmişti. Ancak kasırga beklendiği kadar büyük olmadı. 

Spanish Lakes Communities bölgesinde oluşan hortumlarda 5 kişinin öldüğü açıklandı. 

Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Haberi Görüntüle

3 MİLYON KİŞİ ELEKTRİKSİZ KALDI

3 milyondan fazla ev ve iş yeri kasırga nedeniyle elektriksiz kaldı. Başkan Joe Biden kasırga bölgesine federal desteğin sağlanacağını belirtti. Kasırganın hasarının milyarlarca doları bulabileceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading