Yandex Metrica

Abi cinayet için mi çağrıldı? Narin soruşturmasında iddialara bir yenisi daha eklendi!

Abi cinayet için mi çağrıldı? Narin soruşturmasında iddialara bir yenisi daha eklendi!

  Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin’i kim ya da kimlerin öldürdüğü henüz netleşmedi ancak olası iddialara yeni bir detay daha eklendi.   

Gündem

19.09.2024, 16:56

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma sürüyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın tutuklanması ile birlikte cezaevine gönderilen zanlı sayısı 12’ye çıktı.

Türkiye'nin yakından takip ettiği cinayet dosyasına çarpıcı bir detay daha eklendi. Malatya’da çalışan ağabey Enes Güran'ın Narin kaybolmadan bir gün önce Tavşantepe’ye geldiği ortaya çıktı. 'Enes cinayet için mi çağrıldı?' sorusu da yanıt bekleyen sorular arasına girmiş oldu. 

Kahramanmaraş'ta dikkat çeken keşif! 7 bin 600 yıl öncesine ait gümüş görenleri büyüledi Kahramanmaraş'ta dikkat çeken keşif! 7 bin 600 yıl öncesine ait... Haberi Görüntüle

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ 

Narin’in ağabeyi Enes, annesi Yüksel ve amcaları da tutuklanmıştı. Adli Tıp Kurumu’nun ilk tespitlerinde Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda! Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda! Haberi Görüntüle

ABİSİ BİR GÜN ÖNCE MALATYA'DAN DİYARNAKIR'A GELDİ 

Narin’in cansız bedeninden alınan 91 örneğin incelenmesi sürerken cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği ve neden öldürüldüğü netleşmedi. Ancak ortaya atılan iddialara yenileri ekleniyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tutuklu ağabey Enes Güran’ın Narin öldürülmeden bir gün önce çalıştığı Malatya’dan Diyarbakır’a gelmesi “Enes cinayet için mi çağrıldı?” sorusuda kafaları karıştırmaya başladı. 

Güran ifadesinde kardeşinin ölümüyle alakasının olmadığını iddia ederken, Narin’in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu da belirtmişti. Öte yandan, Enes’in kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri ağabey Enes’in kardeşini boğarak öldürdüğü iddialarını gündeme getirmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading