Açık Radyo neden kapandı? Açık Radyo kapatıldı mı?

Açık Radyo neden kapandı? Açık Radyo kapatıldı mı?

Köklü geçmişi olan radyolardan Açık Radyo resmen yayın hayatına son verdi. Yaklaşık 30 yıldır yaptığı karasal yayın ile bilinen Açık Radyo’nun bu kararı merak edildi. Peki, Açık Radyo neden kapatıldı?

Gündem

20.10.2024, 17:58

Yaklaşık 30 yıldır karasal yayın yapan Açık Radyo, yayın hayatına son verdi. RTÜK kararları sonucu lisansı iptal edilen radyonun kapanışı gündemde yer aldı.

Türkiye'nin en önemli radyoları arasında gösterilen Açık Radyo, RTÜK kararları sonucu 17 Ekim tarihinde yayın hayatını sonlandırdı. Yayın hayatına son veren radyonun dinleyicileri bu durum karşısında üzüntülerini dile getirdi.

Açık Radyo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

AÇIK RADYO NEDEN KAPANDI?

Türkiye'nin en köklü radyolarından olan ve yaklaşık 30 yıldır karasal yayın yapan Açık Radyo, 'Ermeni soykırımı' ifadesini kullanması sebebiyle RTÜK tarafından yayın hayatına son verildi. Programda adı geçen 'Ermeni soykırımı' ifadesi nedeniyle radyoya 5 yayın durdurma kararı verilmesine rağmen bu karara uyulmadığı gözlemlendi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading