DOLAR

34.23

%0.38 expand_less

EURO

37.15

%0.1 expand_less

ALTIN

2981.30

%0.99 expand_less

BIST

9002.34

%0 expand_less

BTC ($)

68021.75

%1.64 expand_less

Adana Seyhan'da skandal olay! PKK elebaşının posterini astılar

Adana Seyhan'da skandal olay! PKK elebaşının posterini astılar

Adana'nın Seyhan ilçesinde, terör örgütü PKK elebaşının posterini asmak suçlamasıyla 2 kişi, gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda yakalandı.

Gündem

06.05.2024, 10:53

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki Celal Bayar Köprüsü'ne terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterinin asılması olayı üzerine detaylı bir araştırma başlattı.

PKK-elebaşının-posterini-astılar.png

Yapılan çalışmalar neticesinde, ekipler, söz konusu posteri asan 2 kişinin kimlik bilgilerini ve adreslerini başarılı bir şekilde tespit etti.

Fatih surlarında kafası kesilen İkbal Uzuner, katili Semih Çelik ile sevgili miydi? Fatih surlarında kafası kesilen İkbal Uzuner, katili Semih Çelik ile... Haberi Görüntüle

PKK ELEBAŞININ POSTERİNİ ASTILAR

Adana Seyhan'da skandal harekete imza atan iki zanlı, ikametlerine düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de konuya dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre "Seyhan'da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asan, terör örgütü üyeliğinden kaydı mevcut 2 şahıs, polislerimizce yapılan operasyonla gözaltına alınmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading