Yandex Metrica

Adana'da 4 kişiyi katletmişti! Hakim Eba'nın, kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da, boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba ile kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldüren 23 yaşındaki Hakim Eba, gerçekleştirdiği katliamın ardından elinle tabanca ile kaçarken cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Gündem

24.06.2024, 12:27

Adana'da dün korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki damat, boşanma aşamasındaki eşi dahil birçok kişiyi öldürerek katliam yaptı.

Edniline bilgiye göre; olay şu şekilde gelişti. Hakim Eba, boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba ile konuşmak için kayınpederi Turgut Erat’ın evinin önüne geldi. Burada Hakim Eba ile eşi Şükran Eba arasında konuşma sözlü tartışmaya dönüştü.

DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

23 yaşındaki Hakim Eba, tartışma sırasında cebinde sakladığı tabancayı çıkarak eşi Şükran Eba'ya peş peşe ateş etti. Sesleri duyduktan sonmra kendini sokağa atan kayınbiraderi Muhammet, kayınvalidesi Leyla ve kayınpederi Turgut Erat'ı da vuran Hakim Eba, yeni doğan çocuğunu da alıp kaçarak kayıplara karıştı.

Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Haberi Görüntüle

KAÇARKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olay esnasında çevredeki bir vatandaş, cep telefonunun kamerası açarak katliam yapan 23 yaşındaki Hakim Eba'nın elinde silahla kaçtığı anları görüntüledi. Vatandaşların 'Yapma' diye bağırdığı ve ardından silah sesinin geldiği görüntüde, Hakim Eba'nın elinde silahla kaçtığı anlar yer aldı. Soruşturmayı sürdüren polis, cinayet şüphelisi Eba'yı yakalamak için çalışmalara devam ediyor.

Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Haberi Görüntüle

MARDİN'DE DEFNEDİLDİLER

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde vurulanların kontrolünü yaptı ancak 4 kişinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölenlerin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Adana'da Hakim Aba'nın (23) sokak ortasında tartışıp, tabanca ile vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Şükran Aba (19) ile kayınpederi Turgut Erat (51), kayınvalidesi Leyla Erat (50) ve kayınbiraderi Muhammed Erat (20), memleketleri Mardin'in Derik ilçesinde defnedildi.

AK Parti'nin teklifi onaylandı: TBMM tatile girmeyecek! AK Parti'nin teklifi onaylandı: TBMM tatile girmeyecek! Haberi Görüntüle

DAMAT VE BABASI YAKALANDI

Her yerde aranan zanlı Hakim Eba ve babası Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir ikamette saklandıklarını tespit edildi. Adrese düzenlenen operasyonla şüpheli Hakim Eba ve babası yakalandı. Zanlılar, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading