Adana'da koca dehşeti! Eşninin sığındığı baba evine molotof attı

Adana'da eşinden şiddet gördüğü için babasının evine sığınan kadın, eşi ve kayınbiraderinin molotof kokteylli saldırısına uğradı.

Gündem

11.10.2024, 11:01

Türkiye, İstanbul Fatih'te 19 yaşında olan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik’in vahşice işlediği cinayeti konuşurken bir şiddet haberi de Adana'dan geldi.

Adana'da meydana gelen korkunç olayda gözünü kan bürüyen cani koca, eşinin sığındığı eve molotof attı.

İddiaya göre eşi Eren Ö.’den uzun zamandır şiddet gören ve öldürülme korkusuyla evini terk eden Fadime Ö., babası Osman G.'nin evine sığındı.Ayrılığı kendine yediremeyen öfkeli koca, eşini ikna etmek için beraberinde kardeşi Mert Ö.’yü de alarak kayınpederinin evinin yolunu tuttu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, cinnet siyasetine 'dur' demeli Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, cinnet siyasetine 'dur' demeli Haberi Görüntüle

EŞİNİN SIĞINDIĞI MOLOTOF ATTI

Yeniden şiddet görmek istemeyen ve bu yüzden evine dönmek istemeyen Fadime Ö., çıkan tartışmada eşi tarafından dayak yedi. Yaşanan arbede sırasında damat ve kardeşi, molotof kokteyli ile Osman G.’nin evini kundaklayıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangın büyümeden söndürdü.

Konya satılık ada kimin? Çeçen Adası'nın sahibi kim? Konya satılık ada kimin? Çeçen Adası'nın sahibi kim? Haberi Görüntüle

KUNDAKÇI DAMAT VE KARDEŞİ YAKALANDI

Fadime Ö. sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Fadime Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli damat ile kardeşini gözaltına aldı. İki kardeşin saldırı anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading