Yandex Metrica

Adı da konusu da oldukça dikkat çekti: Devlet Bahçeli'den yeni kitap!

Adı da konusu da oldukça dikkat çekti: Devlet Bahçeli'den yeni kitap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni bir kitap çıkardı." Kudüs Davamız" isimli kitap İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırıma karşı Devlet Bahçeli’nin önerileri yer alıyor.   

Gündem

25.08.2024, 11:40

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Kudüs Davamız" isimli bir kitap çıkardı. Yapılan açıklamada, "7 Ekim 2023 tarihinden beri İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırıma karşı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin MHP'nin öneri ve hedeflerini değerlendirdikleri kitabı çıktı." denildi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yeni bir kitabın okuyuculara sunulduğunu duyurdu. Özdemir konuyla ilgili açıklamayı X hesabından yaptı.

Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'NİN KİTABININ ADI "KUDÜS DAVAMIZ" 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "7 Ekim 2023 tarihinden beri İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırıma karşı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, Milliyetçi Hareket’in duruş, ölçü, öneri ve hedeflerini değerlendirdikleri “Kudus Davamız” isimli kitabı çıktı. 

3 bin 600 yıllık sır! Denizin dibinden tarih çıktı! İki kaya arasına sabitlenmiş hançer görenleri şoke etti 3 bin 600 yıllık sır! Denizin dibinden tarih çıktı! İki... Haberi Görüntüle

"YOLUMUZA IŞIK OLACAK"

Zalime karşı mazlumun, batıla karşı Hak’kın, katliam ve cinayete karşı yaşatma ve yaşamanın iradesi olan Liderimizin seslenişinden doğan ve kararlılıkla yol alan duruşumuz; Türk İslam Dünyası’nın Kudus Davası’nı sahiplenmesi ile daha adil, huzurlu ve insanca yaşamanın hazzına mutlaka erişecek bir dünya için yolumuza ışık olacaktır."

 

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading