Sitede Ara

Adı: Pervaneli şeker! Yeni tuzağı emniyet bozdu: Okullarda içinde uyuşturucu olan şeker dağıtıldı!

Adı: Pervaneli şeker! Yeni tuzağı emniyet bozdu: Okullarda içinde uyuşturucu olan şeker dağıtıldı!

Uyuşturucu çetelerinin hedefinde bu sefer ilkokul çağlarındaki çocuklar var. Okul önlerini mesken edinen zehir tacirlerinin yeni oyununu emniyet güçleri bozdu.  Küçük çocukları hedef alan uyuşturucu çeteleri okul önlerinde bedava pervaneli şeker dağıtmaya başladı.   

Gündem

25.10.2024, 17:29

Zehir tacileri yeni yollarla küçük çocukları ve gençleri ağlarına düşürmeye çalışıyor. Akıl almaz yeni yöntemleri ise korkuttu. Uyuşturucu çetelerinin çocukların en çok sevdiği renkli şekerlemelerin içinde uyuşturucu koyarak çocukları ağlarına düşürdükleri ortaya çıktı. 

Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar' Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIN EN ÇOK SEVDİĞİ ŞEKERİN İÇİNDE UYUŞTURUCU ÇIKTI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün uyuşturucu şebekelerine karşı operasyonları hız kesmeden devam ederken; bir skandal daha ortaya çıktı. Yeni emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucunda tespit edildi. Çocukların en çok sevdiği renkli şekerlemelerin içinde uyuşturucu ve etken maddelerinin olduğu iddia edildi.

İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle yansıdı İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle... Haberi Görüntüle

BEDAVA ŞEKER DAĞITTILAR 

Söz konusu iddiaya göre, çocukları hedef alan çeteler, okul önlerinde bedava pervaneli şeker dağıtmaya başladı. Emniyet güçleri çocuklara kurulan tuzağı tespit ederek okullara uyarı mesajı gönderdi. Okul yöneticileri teyakkuza geçti.

12 bebeği para için öldürdüler! Yeni doğan çetesiyle ilgili Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama: Sonuna kadar takipçisi olacağız 12 bebeği para için öldürdüler! Yeni doğan çetesiyle ilgili Sağlık... Haberi Görüntüle

"İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU MADDE VAR"

Okul yöneticileri kendilerine gelen uyarı mesajını velilerle paylaştı. 

Velilere atılan uyarı mesajında "Okul müdürlerimizin dikkatine‼️‼️ Fotoğrafta görmüş olduğunuz 'PERVANELİ ŞEKER' adı altında çocuklara BEDAVA dağıtıldığı yönündeki aldığımız teyitli bilgiye istinaden başta siz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimizi uyaralım: İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU VE TÜREVLERİ ETKEN MADDELER VAR!!!!!" ifadelerine yer verildi.

Google açıkladı: Aramada olmayacak! Onu da hayatımızdan sildi! Google açıkladı: Aramada olmayacak! Onu da hayatımızdan sildi! Haberi Görüntüle

EMNİYET DENETİMİ SIKILAŞTIRDI 

Emniyet Çocuk Bürodan okul yöneticilerine gelen uyarı sonrası; okul önlerindeki denetimlerin daha da sıkılaştırıldığı belirtilerek okul önlerinde hiçbir satıcıya müsaade edilmediği ifade edildi.  Uzmanlar ise, velilere uyarılarda bulunarak; çocukların ve gençlerin tanımadıkları kimselerden bir şey almamaları konusunda bilinçlendirilmesi gerektiği söylendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading