Yandex Metrica

'Adımı çıkardın' iddiası: Öfkeden deliye dönen kadın kurşun yağdırdı

Aksaray’da meydana gelen olayda öfkeden deliye dönen bir kadın, adını çıkardığı iddiasıyla kafede oturan adama kurşun yağdırdı. Şahsın vücuduna 3 kurşun isabet ederken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem

07.09.2024, 12:41

Kimsenin ne olduğunu anlamadığı ve yürekleri ağza getiren olay Aksaray-Ankara karayolu Çiftlik Mahallesi’nde bulunan bir kafede meydana geldi.

Aksaray'da 36 yaşındaki B.S. isimli kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla 39 yaşındaki A.B. isimli adamı yakın takibe aldı.

Google kullanıcıları kararını verdi: İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en iyisi! Google kullanıcıları kararını verdi: İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en iyisi! Haberi Görüntüle

KAFEDE KURŞUN YAĞDIRDI

Öfeden deliye dönen kadın, erkek şahsın bir kafede oturup yakınıyla çay içtiği anda kafeye girdi. Öfkeli kadın çantasından çıkardığı tabancayla onlarca kişinin içinde A.B. isimli şahsa  kurşun yağdırdı. Neye uğradığını şaşıran erkek şahıs, yaralanmasına rağmen can havliyle kaçmaya çalıştı. Kafede oturan diğer müşterilerin de birçoğu canını kurtarmak için kaçtı kimisi de masanın altına saklanmak zorunda kaldı.

İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı Türkiye'ye getirilecek mi? Defin yeri belli oldu İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı Türkiye'ye getirilecek mi? Defin... Haberi Görüntüle

7 EL ATEŞ ETTİ

Aksaray'dan yaşanan olay kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Söz konusu görüntülerde öfkeli kadının yaklaşık 7 el ateş ettiği görüldü. Kurşun sıktıktan sonra rahatlayan kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi tabancasını çantasına koyarak kafeden çıktı. Erkek şahısın vücuduna 3 kurşun isabet etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam, 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı, istifa mı etti? A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı,... Haberi Görüntüle

"BENİMLE İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ SÖYLEMİŞ KOCASINA"

Burada tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, yaşadığı olayı kameralara anlatarak, "Aldatıyormuşum, onunla ilişkiye giriyormuşum. Öyle bir şey yok. Benimle ilişkiye girdiğini söylemiş kocasına" ifadelerini kullandı.

Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti? Narin Güran'ın ablası kimdir, nasıl öldü? Cinayete mi kurban gitti? Haberi Görüntüle

ÖFKELİ KADIN GÖZALTINA ALINDI

B.S. isimli kadın polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Kadının üzerinde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirilirken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading