Yandex Metrica

Adımları saniye saniye takip edildi! MİT’ten PKK'nın Avrupa ayağına darbe!

Adımları saniye saniye takip edildi! MİT’ten PKK'nın Avrupa ayağına darbe!

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK’nın Avrupa yapılanmalarına yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nın ortak operasyonu sonucu, PKK/KCK'nın Fransa yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Fransa vatandaşı Denis Daniel KORKMAZ yakalanarak gözaltına alındı. 

Gündem

30.08.2024, 14:53

MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nın ortak operasyonu sonucu, PKK/KCK'nın Fransa yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Fransa vatandaşı Denis Daniel Korkmaz yakalanarak gözaltına alındı.

Narin'in dışarıdaki abisindenn yasak aşk iddiasına yanıt: Amcam babam gibidir anneme iftira atıldı Narin'in dışarıdaki abisindenn yasak aşk iddiasına yanıt: Amcam babam gibidir... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTÜ ELEMAN KAZANDIRMA VE PARA TOPLAMADAN SORUMLUYDU 

PKK'lı Korkmaz, Fransa’da PKK/KCK adına para toplama, adam kazandırma, üst düzey kadrolar da dahil insan ve malzeme aktarımı şeklindeki illegal faaliyetleri gerçekleştiriyordu.

Siyah Kalp dizisi Melek kimdir? Melek'i hangi oyuncu oynuyor? Siyah Kalp dizisi Melek kimdir? Melek'i hangi oyuncu oynuyor? Haberi Görüntüle

YAKALANMAMAK İÇİN FARKLI İSİMLER KULLANDI 

İstihbarat birimlerinin uzun süredir adım adım takip ettiği Korkmaz, farklı isim kullanması nedeniyle rahat hareket etmekteydi. Ancak MİT’ten kaçamadı. 

yenisoz.com.tr yayın hayatına trhaber.com olarak devam ediyor yenisoz.com.tr yayın hayatına trhaber.com olarak devam ediyor Haberi Görüntüle

PKK'NIN FRANSA YAPILANMASIYLA İLGİLİ BİLGİLER ELE GEÇİRİLDİ 

Denis Daniel Korkmaz’ın, Şanlıurfa/Halfeti’de olduğu MİT tarafından tespit edildi. Korkmaz’a yönelik operasyon için harekete geçildi. Gözaltına alınan korkmaz, daha sonra sınır dışı edildi. Denis Daniel Korkmaz’ın yakalanması ile örgütün Fransa yapılanmasına ilişkin pek çok bilgiye de ulaşıldı.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading