Adli Tıp raporu tamamlandı: Narin'in öldürüldüğü tarih ve öldürülüş şekli netleşti

Adli Tıp raporu tamamlandı: Narin'in öldürüldüğü tarih ve öldürülüş şekli netleşti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde öldürülen Narin Güran'ın öldürüldüğü tarih ve öldürülüş şekli belli oldu. Adli Tıp Kurumu raporuna göre 8 yaşındaki Narin, 21 Ağustos'ta boğularak öldürüldü.

Gündem

19.09.2024, 23:39

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, Narin Güran cinayetiyle ilgili hazırladığı raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Raporda Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı belirtilirken 8 yaşındaki Narin'in ölümünün 21 Ağustos'ta gerçekleştiği aktarıldı. 

19 Eylül Gaziantep Haluk Levent konseri saat kaçta başlayacak? Konser ne zaman ve nerede yapılacak? 19 Eylül Gaziantep Haluk Levent konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

BACAĞI NEDEN KOPTU?

Narin'in sol bacağının diz altından kopması ise ölümünden sonra gerçekleşti. Raporda kopmanın hayvanlar tarafından oluşturulduğu dile getirildi. Raporda Narin'in ölüm şekli ise şu şekilde tarif edildi: "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir." Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme yapan Adli Tıp 2. İhtisas Kurulunun mütalaasının da yarın çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading