Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Afra Saraçoğlu'nun babası kim? Uğur Saraçoğlu ne iş yapıyor?

Afra Saraçoğlu'nun babası kim? Uğur Saraçoğlu ne iş yapıyor?

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteri ile adından söz ettiren Afra Saraçoğlu'nun uzun süre küs kaldığı babası ile barıştığı öğrenildi. Afra Saraçoğlu bir röportajında babasını en son 13 yaşında gördüğünü belirtmiş ve "Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" demişti. Afra Saraçoğlu yıllar sonra babası Uğur Saraçoğlu ile bir araya geldi. Genç oyuncunun hayranları Afra Saraçoğlu'nun babası (Uğur Saraçoğlu) kim ne iş yapıyor? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

02.07.2024, 15:42

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran rolü ile son zamanların en popüler oyuncularından biri olan Afra Saraçoğlu özel hayatı ile de gündeme geliyor. Afra Saraçoğlu dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu bir süredir konuşmadığı babası ile bir araya gelerek herkesi şaşırttı.

'Soyuldum' diyen kadından Oscarlık senaryo: Gerçek bambaşka çıktı 'Soyuldum' diyen kadından Oscarlık senaryo: Gerçek bambaşka çıktı Haberi Görüntüle

AFRA SARAÇOĞLU'NUN BABASI KİM?

Afra Saraçoğlu, 13 yaşından beri görmediği babası ile buluştu. Babası Uğur Saraçoğlu ile ABD'de bir araya gelen genç oyuncu sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayı ihmal etmedi. 

Afra Saraçoğlu daha önce verdiği bir röportajında babasıyla görüşmediğini belirtmişti. Saraçoğlu "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüştüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" demişti.

Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada daha sıcak günler var! Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada... Haberi Görüntüle

AFRA'NIN BABASI UĞUR SARAÇOĞLU KİMDİR?

Amerika'ya babasını görmeye giden Afra Saraçoğlu babasıyla pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

İşte Afra Saraçoğlu ile babası Uğur Saraçoğlu...

Afra_Saracoglu_babası.webp

 

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading