Yandex Metrica

Afyon'da orman yangını: İlk dakikalardan itibaren havadan ve karadan müdahale ediliyor! Takviye ekipler bölgeye ulaştı

Afyon'da orman yangını: İlk dakikalardan itibaren havadan ve karadan müdahale ediliyor! Takviye ekipler bölgeye ulaştı

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına, çıktığı ilk dakikalardan itibaren çok sayıda itfaiye aracı, iş makinası ve personelle müdalahe ediliyor. Ayrıca destek ekipler de bölgeye ulaştı.

Gündem

20.08.2024, 21:09

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka beldesi yakınlarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. İhbarla beraber yangın yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangına karadan ve havadan müdahaleye başladı. Yangınla ilgili bilgi veren Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yangına ilk andan itibaren müdahale edildiği bildirildi. 

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel... İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARA UYARI

Yangının çok sayıda itfaiye aracı, iş makinası ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nden gelen destek ekipleriyle beraber kontrol altına alınmaya çalışıldığı vurgulandı. Açıklamada "İlk andan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, gerekli araç ve ekipmanlarıyla teyakkuz halinde olduğu yangına, 1 uçak, 1 helikopter, 22 arazöz ve itfaiye aracı, iş makinaları, dron ve diğer araçlar olmak üzere toplam 37 araç ve 97 personel ile havadan ve karadan müdahale sürmektedir. Yüksek hava sıcaklıklarının etkisini gösterdiği şu günlerde vatandaşların ormanlık alanlar başta olmak üzere piknik ve mesire alanlarında ateş yakılmaması ve yangına sebebiyet verecek her türlü olumsuz davranıştan kaçınılması hususunda hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading